Loader

11 Σεπ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Επίσκεψη στο ANADOLOU κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, Σάββατο βράδυ. Το ANADOLOU, λόγω προφανώς και της δημοφιλίας του Σελίμ (πρώην παίκτη τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής) ήταν από νωρίς γεμάτο, για αυτό η κράτηση είναι απολύτως απαραίτητη. Το παρκάρισμα δεν μας δυσκόλεψε καθόλου, δεν έχω όμως γενικότερη εικόνα για την περιοχή, οπότε δεν ξέρω εάν απλώς ήμασταν τυχεροί.

Ο εξωτερικός χώρος απλός, με κλασικά τραπεζοκαθίσματα, σχετικά στριμωγμένος αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Ο πεζόδρομος απέναντι στο Πεδίον του Άρεως έδειχνε πιο συμπαθητική επιλογή, το ANADOLOU ωστόσο δεν είχε τοποθετήσει τραπέζια σε εκείνο το σημείο, σε αντίθεση με τον διπλανό χώρο εστίασης. Ο εσωτερικός χώρος φωνάζει από την πρώτη στιγμή ότι χρήζει ανακαίνισης. Αρκετά παλιός, σε όλα του τα σημεία (πάτωμα, τουαλέτες κλπ. ), νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κάτι ως προς αυτό.

Η εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό φιλική και ευγενική. Θετικότατη η εικόνα του Σελίμ στο τέλος της βραδιάς να περνάει από όλα τα τραπέζια, να συζητάει με τον κόσμο και να ακούει τη γνώμη τους. Μία μονάδα χάνεται, λόγω της προφορικής ανακοίνωσης του λογαριασμού, ενώ και ένα κερασματάκι στην αρχή ή στο τέλος θα ήταν ευπρόσδεκτο.
3 άτομα παραγγείλαμε (να αναφέρω απλώς ότι οι τιμές σημειώνονται με επιφύλαξη καθώς για την απόδειξη τα είπαμε πιο πάνω και ηλεκτρονικός κατάλογος δεν βρέθηκε):
- Χαϊντάρι, δηλαδή στραγγιστό γιαούρτι με δυόσμο, άνηθο, φέτα και λεμόνι (3 €). Δροσερό πιάτο με σωστές αναλογίες, όξινο όσο έπρεπε, μας ικανοποίησε.
- Λαχματζούν (6.5 €). Νόστιμο, όχι ιδιαίτερα καυτερό, κατόπιν δικής μας επιθυμίας, μας άρεσε.
- Χουνκιάρ μπεγεντί (9.5 €). Καλομαγειρεμένο το κρέας, ωραίος και ο πουρές μελιτζάνας. Ίσως έλειπε λίγο αλάτι, καθώς η γεύση μου φάνηκε αρκετά επίπεδη. Η μερίδα τεράστια (το πιάτο δεν καταναλώθηκε όλο)
- Γιαουρτλού κεμπάπ (9 €). Τέσσερα κεμπάπ με την πρώτη ματιά, στην ουσία βέβαια ήταν δύο, καθώς ήταν κομμένα στη μέση. Παρόλα αυτά ήταν πεντανόστιμα, καλοψημένα, ζουμερά, καταναλώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Η μερίδα φαινόταν μεγάλη, κυρίως ωστόσο από τα συνοδευτικά υλικά (πίτα, γιαούρτι, ψητή ντομάτα και πιπεριά), αντίθετα η ποσότητα κρέατος μου φάνηκε κάπως ελλιπής.
- Ταβούκ σις, δηλ. μαριναρισμένο κοτόπουλο (9 €). Και εδώ οι ίδιες εξαιρετικές εντυπώσεις. Μαλακό το κρέας με πολύ ωραία αρώματα και ψημένο άψογα. Νόστιμο και το συνοδευτικό ρυζάκι.
- Ήπιαμε 1 κιλό λευκό κρασί (10 €), αξιοπρεπές, σίγουρα θα προτιμούσα κάτι πιο προσεγμένο.
- Στο τέλος είπαμε να δοκιμάσουμε και τα γλυκά του, οπότε παραγγείλαμε καζάν ντι πι (6 €) και κιουνεφέ (7 €). Για το κιουνεφέ δεν έχω μέτρο σύγκρισης, καθώς δεν το έχω ξαναδοκιμάσει, οπότε η γνώμη μου είναι καθαρά υποκειμενική βάσει αυτού που δοκίμασα. Το βρήκα λοιπόν εξαιρετικά νόστιμο με ωραία βουτυρένια γεύση και ένα ελαφρύ τυρί να το συνοδεύει. Το καζάν ντι πι επίσης νόστιμο, θα ήθελα ωστόσο να υπήρχε αυτό το κάψιμο στην πάνω επιφάνειά του.

Για τα παραπάνω πληρώσαμε περίπου 60 €, δηλαδή ανά 20 € το άτομο, όχι άσχημα, δεδομένου ότι και οι μερίδες είναι αρκετά πλούσιες (ιδιώς των γλυκών και του χουνκιάρ).

Συμπέρασμα, παρά την όχι τόσο υψηλή βαθμολογία μου (σε μεγάλο βαθμό για αυτό ευθύνεται βέβαια ο αφρόντιστος χώρος και το θέμα της απόδειξης), το ANADOLOU με κέρδισε και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Θα ξαναπάω …


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

11 Σεπ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Επίσκεψη στο ANADOLOU κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, Σάββατο βράδυ. Το ANADOLOU, λόγω προφανώς και της δημοφιλίας του Σελίμ (πρώην παίκτη τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής) ήταν από νωρίς γεμάτο, για αυτό η κράτηση είναι απολύτως απαραίτητη. Το παρκάρισμα δεν μας δυσκόλεψε καθόλου, δεν έχω όμως γενικότερη εικόνα για την περιοχή, οπότε δεν ξέρω εάν απλώς ήμασταν τυχεροί.

Ο εξωτερικός χώρος απλός, με κλασικά τραπεζοκαθίσματα, σχετικά στριμωγμένος αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Ο πεζόδρομος απέναντι στο Πεδίον του Άρεως έδειχνε πιο συμπαθητική επιλογή, το ANADOLOU ωστόσο δεν είχε τοποθετήσει τραπέζια σε εκείνο το σημείο, σε αντίθεση με τον διπλανό χώρο εστίασης. Ο εσωτερικός χώρος φωνάζει από την πρώτη στιγμή ότι χρήζει ανακαίνισης. Αρκετά παλιός, σε όλα του τα σημεία (πάτωμα, τουαλέτες κλπ. ), νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κάτι ως προς αυτό.

Η εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό φιλική και ευγενική. Θετικότατη η εικόνα του Σελίμ στο τέλος της βραδιάς να περνάει από όλα τα τραπέζια, να συζητάει με τον κόσμο και να ακούει τη γνώμη τους. Μία μονάδα χάνεται, λόγω της προφορικής ανακοίνωσης του λογαριασμού, ενώ και ένα κερασματάκι στην αρχή ή στο τέλος θα ήταν ευπρόσδεκτο.
3 άτομα παραγγείλαμε (να αναφέρω απλώς ότι οι τιμές σημειώνονται με επιφύλαξη καθώς για την απόδειξη τα είπαμε πιο πάνω και ηλεκτρονικός κατάλογος δεν βρέθηκε):
- Χαϊντάρι, δηλαδή στραγγιστό γιαούρτι με δυόσμο, άνηθο, φέτα και λεμόνι (3 €). Δροσερό πιάτο με σωστές αναλογίες, όξινο όσο έπρεπε, μας ικανοποίησε.
- Λαχματζούν (6.5 €). Νόστιμο, όχι ιδιαίτερα καυτερό, κατόπιν δικής μας επιθυμίας, μας άρεσε.
- Χουνκιάρ μπεγεντί (9.5 €). Καλομαγειρεμένο το κρέας, ωραίος και ο πουρές μελιτζάνας. Ίσως έλειπε λίγο αλάτι, καθώς η γεύση μου φάνηκε αρκετά επίπεδη. Η μερίδα τεράστια (το πιάτο δεν καταναλώθηκε όλο)
- Γιαουρτλού κεμπάπ (9 €). Τέσσερα κεμπάπ με την πρώτη ματιά, στην ουσία βέβαια ήταν δύο, καθώς ήταν κομμένα στη μέση. Παρόλα αυτά ήταν πεντανόστιμα, καλοψημένα, ζουμερά, καταναλώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Η μερίδα φαινόταν μεγάλη, κυρίως ωστόσο από τα συνοδευτικά υλικά (πίτα, γιαούρτι, ψητή ντομάτα και πιπεριά), αντίθετα η ποσότητα κρέατος μου φάνηκε κάπως ελλιπής.
- Ταβούκ σις, δηλ. μαριναρισμένο κοτόπουλο (9 €). Και εδώ οι ίδιες εξαιρετικές εντυπώσεις. Μαλακό το κρέας με πολύ ωραία αρώματα και ψημένο άψογα. Νόστιμο και το συνοδευτικό ρυζάκι.
- Ήπιαμε 1 κιλό λευκό κρασί (10 €), αξιοπρεπές, σίγουρα θα προτιμούσα κάτι πιο προσεγμένο.
- Στο τέλος είπαμε να δοκιμάσουμε και τα γλυκά του, οπότε παραγγείλαμε καζάν ντι πι (6 €) και κιουνεφέ (7 €). Για το κιουνεφέ δεν έχω μέτρο σύγκρισης, καθώς δεν το έχω ξαναδοκιμάσει, οπότε η γνώμη μου είναι καθαρά υποκειμενική βάσει αυτού που δοκίμασα. Το βρήκα λοιπόν εξαιρετικά νόστιμο με ωραία βουτυρένια γεύση και ένα ελαφρύ τυρί να το συνοδεύει. Το καζάν ντι πι επίσης νόστιμο, θα ήθελα ωστόσο να υπήρχε αυτό το κάψιμο στην πάνω επιφάνειά του.

Για τα παραπάνω πληρώσαμε περίπου 60 €, δηλαδή ανά 20 € το άτομο, όχι άσχημα, δεδομένου ότι και οι μερίδες είναι αρκετά πλούσιες (ιδιώς των γλυκών και του χουνκιάρ).

Συμπέρασμα, παρά την όχι τόσο υψηλή βαθμολογία μου (σε μεγάλο βαθμό για αυτό ευθύνεται βέβαια ο αφρόντιστος χώρος και το θέμα της απόδειξης), το ANADOLOU με κέρδισε και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Θα ξαναπάω …


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

ALEX80

Τρίτη 12 Νοεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

10-16

Επίσκεψη στο ANADOLOU κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, Σάββατο βράδυ. Το ANADOLOU, λόγω προφανώς και της δημοφιλίας του Σελίμ (πρώην παίκτη τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής) ήταν από νωρίς γεμάτο, για αυτό η κράτηση είναι απολύτως απαραίτητη. Το παρκάρισμα δεν μας δυσκόλεψε καθόλου, δεν έχω όμως γενικότερη εικόνα για την περιοχή, οπότε δεν ξέρω εάν απλώς ήμασταν τυχεροί.

Ο εξωτερικός χώρος απλός, με κλασικά τραπεζοκαθίσματα, σχετικά στριμωγμένος αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Ο πεζόδρομος απέναντι στο Πεδίον του Άρεως έδειχνε πιο συμπαθητική επιλογή, το ANADOLOU ωστόσο δεν είχε τοποθετήσει τραπέζια σε εκείνο το σημείο, σε αντίθεση με τον διπλανό χώρο εστίασης. Ο εσωτερικός χώρος φωνάζει από την πρώτη στιγμή ότι χρήζει ανακαίνισης. Αρκετά παλιός, σε όλα του τα σημεία (πάτωμα, τουαλέτες κλπ. ), νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κάτι ως προς αυτό.

Η εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό φιλική και ευγενική. Θετικότατη η εικόνα του Σελίμ στο τέλος της βραδιάς να περνάει από όλα τα τραπέζια, να συζητάει με τον κόσμο και να ακούει τη γνώμη τους. Μία μονάδα χάνεται, λόγω της προφορικής ανακοίνωσης του λογαριασμού, ενώ και ένα κερασματάκι στην αρχή ή στο τέλος θα ήταν ευπρόσδεκτο.
3 άτομα παραγγείλαμε (να αναφέρω απλώς ότι οι τιμές σημειώνονται με επιφύλαξη καθώς για την απόδειξη τα είπαμε πιο πάνω και ηλεκτρονικός κατάλογος δεν βρέθηκε):
- Χαϊντάρι, δηλαδή στραγγιστό γιαούρτι με δυόσμο, άνηθο, φέτα και λεμόνι (3 €). Δροσερό πιάτο με σωστές αναλογίες, όξινο όσο έπρεπε, μας ικανοποίησε.
- Λαχματζούν (6.5 €). Νόστιμο, όχι ιδιαίτερα καυτερό, κατόπιν δικής μας επιθυμίας, μας άρεσε.
- Χουνκιάρ μπεγεντί (9.5 €). Καλομαγειρεμένο το κρέας, ωραίος και ο πουρές μελιτζάνας. Ίσως έλειπε λίγο αλάτι, καθώς η γεύση μου φάνηκε αρκετά επίπεδη. Η μερίδα τεράστια (το πιάτο δεν καταναλώθηκε όλο)
- Γιαουρτλού κεμπάπ (9 €). Τέσσερα κεμπάπ με την πρώτη ματιά, στην ουσία βέβαια ήταν δύο, καθώς ήταν κομμένα στη μέση. Παρόλα αυτά ήταν πεντανόστιμα, καλοψημένα, ζουμερά, καταναλώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Η μερίδα φαινόταν μεγάλη, κυρίως ωστόσο από τα συνοδευτικά υλικά (πίτα, γιαούρτι, ψητή ντομάτα και πιπεριά), αντίθετα η ποσότητα κρέατος μου φάνηκε κάπως ελλιπής.
- Ταβούκ σις, δηλ. μαριναρισμένο κοτόπουλο (9 €). Και εδώ οι ίδιες εξαιρετικές εντυπώσεις. Μαλακό το κρέας με πολύ ωραία αρώματα και ψημένο άψογα. Νόστιμο και το συνοδευτικό ρυζάκι.
- Ήπιαμε 1 κιλό λευκό κρασί (10 €), αξιοπρεπές, σίγουρα θα προτιμούσα κάτι πιο προσεγμένο.
- Στο τέλος είπαμε να δοκιμάσουμε και τα γλυκά του, οπότε παραγγείλαμε καζάν ντι πι (6 €) και κιουνεφέ (7 €). Για το κιουνεφέ δεν έχω μέτρο σύγκρισης, καθώς δεν το έχω ξαναδοκιμάσει, οπότε η γνώμη μου είναι καθαρά υποκειμενική βάσει αυτού που δοκίμασα. Το βρήκα λοιπόν εξαιρετικά νόστιμο με ωραία βουτυρένια γεύση και ένα ελαφρύ τυρί να το συνοδεύει. Το καζάν ντι πι επίσης νόστιμο, θα ήθελα ωστόσο να υπήρχε αυτό το κάψιμο στην πάνω επιφάνειά του.

Για τα παραπάνω πληρώσαμε περίπου 60 €, δηλαδή ανά 20 € το άτομο, όχι άσχημα, δεδομένου ότι και οι μερίδες είναι αρκετά πλούσιες (ιδιώς των γλυκών και του χουνκιάρ).

Συμπέρασμα, παρά την όχι τόσο υψηλή βαθμολογία μου (σε μεγάλο βαθμό για αυτό ευθύνεται βέβαια ο αφρόντιστος χώρος και το θέμα της απόδειξης), το ANADOLOU με κέρδισε και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Θα ξαναπάω …


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.