Loader
0 medium

10 Οκτ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Τα τελευταία δύο χρόνια το έχουμε σαν παράδοση να το επισκεπτόμαστε κάθε Δεκαπενταύγουστο (εν μέρει επειδή είναι από τα λίγα ανοιχτά εστιατόρια στην Αθήνα εκείνη τη μέρα).

Ημερομηνία επίσκεψης: Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019, 4 ενήλικες και ένα παιδί, με κράτηση

Ο χώρος:
Μεγάλη σάλα που αποπνέει προσιτή πολυτέλεια, με περιορισμένη θέα στην κουζίνα. Λίγο σκοτεινός το βράδυ στα τραπέζια της βεράντας.

Το μενού:
Με αρκετές επιλογές σε κρέας, ψάρι, ζυμαρικά και χορτοφαγικά πιάτα.

Από το φετινό μενού δοκιμάσαμε αρκετά πιάτα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μας ενθουσίασε κάποιο από αυτά.

-- Σαλάτα Ντοματίνια & Burrata. Είχε την ενδιαφέρουσα πινελιά της βινεγκρέτ από passion fruit, την οποία το ένα από τα άτομα της παρέας δεν σταμάτησε να εκθιάζει, αλλά εγώ τη βρήκα αδιάφορη. (12,50€)
-- Πιτάκια με κοτόπουλο, σαν μίνι τυλιχτό σουβλάκι. Το πιάτο αυτό υπήρχε και πέρσι στον κατάλογο, προφανώς έχει σουξέ. Φέτος μου άρεσαν λιγότερο, ίσως λόγω της υπερβολικής σάλτσας γιαουρτιού. (5€ τα δύο τεμάχια)
-- To Street taco με την ασιατική γέμιση της ημέρας (με γαρίδες) δεν είχε την ένταση που φανταζόμουν. Το περίμενα καυτερογλυκό, αλλά ήταν μόνο γλυκό, τελικά.
-- Τηγανητές πατάτες με πάπρικα και ντιπ λευκής τρούφας. Πολύ καλές. (6,50€)
-- Ορικιέτε με λαχανικά, φέτα και σάλτσα αβοκάντο. Δεν είχαν ούτε γεύση, ούτε ένταση, ούτε κάποιο ενδιαφέρον. (13,50€)
-- Κοτόπουλο με καλαμπόκι, μπέιμπι πατάτες και μπέικον. Δεν ήταν αξιομνημόνευτο, ούτε το καλαμπόκι πρόσθετε κάτι ιδιαίτερο. Εξάλλου, ήταν ελάχιστο. (14€)
-- Ένα vegan μπέργκερ από ρεβύθια, κινόα και βρώμη, με αβοκάντο, κέιλ και τσιπς καρότου. Δε δοκίμασα, αλλά η μερίδα ήταν μεγάλη και χορτοαστική. (12€)
-- Για επιδόρπιο επιλέξαμε μια vegan τάρτα σοκολάτας με γάλα καρύδας, φυστικοβούτυρο και σορμπέ μάνγκο, που μου έβγαζε μια ελαφριά πικρίλα στο τελείωμα και, συγκρινόμενη με την *υπερπαραγωγή* του παγωτού με μπράουνι που είχαμε φάει πέρσι, έχανε οπτικά και γευστικά κατά κράτος. (8,50€)

Το σέρβις:
Ευγενικό, με καλούς χρόνους. Η κοπέλα που έκανε PR μου φάνηκε κάπως ψυχρή.

Θα ξαναπάω;
Πρόκειται για εστιατόριο που ενδείκνυται για μια πιο ξεχωριστή έξοδο, με πιάτα εμφανώς προσεγμένα και εκτελεσμένα με ιδιαίτερες τεχνικές, συμπαθητικά ως προς τη γεύση, αλλά όχι πραγματικά αξιομνημόνευτα. Από την άλλη, το έχουμε κάνει παράδοση πια, οπότε... φαντάζομαι εξαρτάται από το τι άλλο θα είναι ανοιχτό εκείνη την ημέρα. (Και ήδη έχουμε κάποιες ιδέες. )


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

0 medium

10 Οκτ 2019

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Τα τελευταία δύο χρόνια το έχουμε σαν παράδοση να το επισκεπτόμαστε κάθε Δεκαπενταύγουστο (εν μέρει επειδή είναι από τα λίγα ανοιχτά εστιατόρια στην Αθήνα εκείνη τη μέρα).

Ημερομηνία επίσκεψης: Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019, 4 ενήλικες και ένα παιδί, με κράτηση

Ο χώρος:
Μεγάλη σάλα που αποπνέει προσιτή πολυτέλεια, με περιορισμένη θέα στην κουζίνα. Λίγο σκοτεινός το βράδυ στα τραπέζια της βεράντας.

Το μενού:
Με αρκετές επιλογές σε κρέας, ψάρι, ζυμαρικά και χορτοφαγικά πιάτα.

Από το φετινό μενού δοκιμάσαμε αρκετά πιάτα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μας ενθουσίασε κάποιο από αυτά.

-- Σαλάτα Ντοματίνια & Burrata. Είχε την ενδιαφέρουσα πινελιά της βινεγκρέτ από passion fruit, την οποία το ένα από τα άτομα της παρέας δεν σταμάτησε να εκθιάζει, αλλά εγώ τη βρήκα αδιάφορη. (12,50€)
-- Πιτάκια με κοτόπουλο, σαν μίνι τυλιχτό σουβλάκι. Το πιάτο αυτό υπήρχε και πέρσι στον κατάλογο, προφανώς έχει σουξέ. Φέτος μου άρεσαν λιγότερο, ίσως λόγω της υπερβολικής σάλτσας γιαουρτιού. (5€ τα δύο τεμάχια)
-- To Street taco με την ασιατική γέμιση της ημέρας (με γαρίδες) δεν είχε την ένταση που φανταζόμουν. Το περίμενα καυτερογλυκό, αλλά ήταν μόνο γλυκό, τελικά.
-- Τηγανητές πατάτες με πάπρικα και ντιπ λευκής τρούφας. Πολύ καλές. (6,50€)
-- Ορικιέτε με λαχανικά, φέτα και σάλτσα αβοκάντο. Δεν είχαν ούτε γεύση, ούτε ένταση, ούτε κάποιο ενδιαφέρον. (13,50€)
-- Κοτόπουλο με καλαμπόκι, μπέιμπι πατάτες και μπέικον. Δεν ήταν αξιομνημόνευτο, ούτε το καλαμπόκι πρόσθετε κάτι ιδιαίτερο. Εξάλλου, ήταν ελάχιστο. (14€)
-- Ένα vegan μπέργκερ από ρεβύθια, κινόα και βρώμη, με αβοκάντο, κέιλ και τσιπς καρότου. Δε δοκίμασα, αλλά η μερίδα ήταν μεγάλη και χορτοαστική. (12€)
-- Για επιδόρπιο επιλέξαμε μια vegan τάρτα σοκολάτας με γάλα καρύδας, φυστικοβούτυρο και σορμπέ μάνγκο, που μου έβγαζε μια ελαφριά πικρίλα στο τελείωμα και, συγκρινόμενη με την *υπερπαραγωγή* του παγωτού με μπράουνι που είχαμε φάει πέρσι, έχανε οπτικά και γευστικά κατά κράτος. (8,50€)

Το σέρβις:
Ευγενικό, με καλούς χρόνους. Η κοπέλα που έκανε PR μου φάνηκε κάπως ψυχρή.

Θα ξαναπάω;
Πρόκειται για εστιατόριο που ενδείκνυται για μια πιο ξεχωριστή έξοδο, με πιάτα εμφανώς προσεγμένα και εκτελεσμένα με ιδιαίτερες τεχνικές, συμπαθητικά ως προς τη γεύση, αλλά όχι πραγματικά αξιομνημόνευτα. Από την άλλη, το έχουμε κάνει παράδοση πια, οπότε... φαντάζομαι εξαρτάται από το τι άλλο θα είναι ανοιχτό εκείνη την ημέρα. (Και ήδη έχουμε κάποιες ιδέες. )


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable
0 medium

HristinaB

Κυριακή 08 Δεκεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Τα τελευταία δύο χρόνια το έχουμε σαν παράδοση να το επισκεπτόμαστε κάθε Δεκαπενταύγουστο (εν μέρει επειδή είναι από τα λίγα ανοιχτά εστιατόρια στην Αθήνα εκείνη τη μέρα).

Ημερομηνία επίσκεψης: Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019, 4 ενήλικες και ένα παιδί, με κράτηση

Ο χώρος:
Μεγάλη σάλα που αποπνέει προσιτή πολυτέλεια, με περιορισμένη θέα στην κουζίνα. Λίγο σκοτεινός το βράδυ στα τραπέζια της βεράντας.

Το μενού:
Με αρκετές επιλογές σε κρέας, ψάρι, ζυμαρικά και χορτοφαγικά πιάτα.

Από το φετινό μενού δοκιμάσαμε αρκετά πιάτα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μας ενθουσίασε κάποιο από αυτά.

-- Σαλάτα Ντοματίνια & Burrata. Είχε την ενδιαφέρουσα πινελιά της βινεγκρέτ από passion fruit, την οποία το ένα από τα άτομα της παρέας δεν σταμάτησε να εκθιάζει, αλλά εγώ τη βρήκα αδιάφορη. (12,50€)
-- Πιτάκια με κοτόπουλο, σαν μίνι τυλιχτό σουβλάκι. Το πιάτο αυτό υπήρχε και πέρσι στον κατάλογο, προφανώς έχει σουξέ. Φέτος μου άρεσαν λιγότερο, ίσως λόγω της υπερβολικής σάλτσας γιαουρτιού. (5€ τα δύο τεμάχια)
-- To Street taco με την ασιατική γέμιση της ημέρας (με γαρίδες) δεν είχε την ένταση που φανταζόμουν. Το περίμενα καυτερογλυκό, αλλά ήταν μόνο γλυκό, τελικά.
-- Τηγανητές πατάτες με πάπρικα και ντιπ λευκής τρούφας. Πολύ καλές. (6,50€)
-- Ορικιέτε με λαχανικά, φέτα και σάλτσα αβοκάντο. Δεν είχαν ούτε γεύση, ούτε ένταση, ούτε κάποιο ενδιαφέρον. (13,50€)
-- Κοτόπουλο με καλαμπόκι, μπέιμπι πατάτες και μπέικον. Δεν ήταν αξιομνημόνευτο, ούτε το καλαμπόκι πρόσθετε κάτι ιδιαίτερο. Εξάλλου, ήταν ελάχιστο. (14€)
-- Ένα vegan μπέργκερ από ρεβύθια, κινόα και βρώμη, με αβοκάντο, κέιλ και τσιπς καρότου. Δε δοκίμασα, αλλά η μερίδα ήταν μεγάλη και χορτοαστική. (12€)
-- Για επιδόρπιο επιλέξαμε μια vegan τάρτα σοκολάτας με γάλα καρύδας, φυστικοβούτυρο και σορμπέ μάνγκο, που μου έβγαζε μια ελαφριά πικρίλα στο τελείωμα και, συγκρινόμενη με την *υπερπαραγωγή* του παγωτού με μπράουνι που είχαμε φάει πέρσι, έχανε οπτικά και γευστικά κατά κράτος. (8,50€)

Το σέρβις:
Ευγενικό, με καλούς χρόνους. Η κοπέλα που έκανε PR μου φάνηκε κάπως ψυχρή.

Θα ξαναπάω;
Πρόκειται για εστιατόριο που ενδείκνυται για μια πιο ξεχωριστή έξοδο, με πιάτα εμφανώς προσεγμένα και εκτελεσμένα με ιδιαίτερες τεχνικές, συμπαθητικά ως προς τη γεύση, αλλά όχι πραγματικά αξιομνημόνευτα. Από την άλλη, το έχουμε κάνει παράδοση πια, οπότε... φαντάζομαι εξαρτάται από το τι άλλο θα είναι ανοιχτό εκείνη την ημέρα. (Και ήδη έχουμε κάποιες ιδέες. )


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.