Loader

04 Φεβ 2020

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Πήγαμε στο Che, συνεχίζοντας την αέναη αναζήτησή μας για ένα αληθινά καλό μεξικάνικο εστιατόριο στην Αθήνα. Ένα από τα πιο δύσκολα tasks που έχουμε προσπαθήσει να φέρουμε εις πέρας.

Σε προηγούμενες κριτικές είχαμε διαβάσει για fajitas, quesadilas και άλλες μεξικάνικες signature επιλογές. Δεν είδαμε πολλές τέτοιες στο μενού και κατόπιν ερώτησης ενημερωθήκαμε ότι στο εστιατόριο είναι σεφ εκείνος του Nikkei, με επιρροές από Περού και Ιαπωνία.

Fusion καταστάσεις, μακριά από το μεξικάνικο.

Ο χώρος εξαιρετικός, κυρίως για καλοκαίρι ή πολύ ηλιόλουστες μέρες. Η μουσική δυνατή, αν δεν σου αρέσει αυτό ίσως να το ξανασκεφτείς.

Η εξυπηρέτηση αρκετά ευγενική, χωρίς προβλήματα.

Δοκιμάσαμε:

- Τη Noodles salad (13), η οποία είναι πραγματικά μεγάλη μερίδα, έχει υπο-γλυκιά γεύση και πραγματικό ενδιαφέρον. Αφού αρχίσεις να το φιλοσοφείς ίσως σου βγάλει την αίσθηση σαπουνίλας που βγάζει το τζίντζερ (χωρίς να αναφέρεται κάπου στα συστατικά). Χορταστική επιλογή, νόστιμη και αρκετά ιδιαίτερη. Ίσως δεν είναι για όλους, ελέω σαπουνίλας.

- Τις περουβιανές πατάτες με την γραβιέρα και το iberico (9,9). Ένα υπερβολικά αλμυρό πιάτο. Δεν χρειάζεται καθόλου αλάτι, καθώς η γραβιέρα είναι πολύ αλμυρή. Πανέ κροκέτες πατάτας με χοιρινό και τριμμένη γραβιέρα από πάνω. Νόστιμη επιλογή με αφράτο τηγάνισμα.

- Τις chimichangas με το μοσχάρι που όλοι έχουν αναφέρει στις κριτικές (11). Νόστιμες και αυτές με ελαφρώς πικαντικίζουσα αίσθηση και κάτι ακόμη που έφερνε σε… ψάρι το οποίο δεν αναγνωρίσαμε. Καλή επιλογή.

- Το φιλέτο πάπιας με τη γλυκιά σάλτσα που εκθειάστηκε επίσης. Διπρόσωπο πιάτο. Πολύ νόστιμη η σάλτσα, Νόστιμη η πάπια στα σημεία που είχε ψηθεί σωστά. Τα σημεία που ψήθηκαν λιγότερο μύριζαν παπιίλα, κάτι όχι πολύ ευχάριστο. Το θέμα ήταν με το ρύζι που τα συνόδευε και τη σάλτσα σόγιας που αυτό είχε. Ήταν τόσο έντονα αλμυρό το αποτέλεσμα που μας έκανε να αφήσουμε τελικά αρκετό.

Δεν είμαι ο τύπος που θα γκρινιάξει αν πέσει ένας κόκκος αλατιού παραπάνω στο φαγητό. Όμως όταν το φαγητό είναι ενοχλητικά αλμυρό παύει να είναι απολαυστικό. Αυτό συμβαίνει συχνά με τις σάλτσες σόγιας και θέλει πάντα προσοχή για να μην πέσεις στην παγίδα. Την ίδια που έπεσαν και με την υπερβολική γραβιέρα στις περουβιανές πατατοκροκέτες.

Εξαιρώντας τις παραπάνω αστοχίες, το φαγητό ήταν νόστιμο και ποιοτικό.

Τιμολογιακά (30-40 ευρώ/άτομο χωρίς πολλή προσπάθεια), με αυτές τις χρεώσεις θα περίμενα να είμαι στη Γλυφάδα ή σε κάποιο σημείο κεντρικό ή έστω με θέα και όχι σε ένα άκυρο σημείο του Πειραιά. Δεν συνέβη τίποτα από αυτά, όμως.

Συμπέρασμα: νόστιμο, όμορφο, ίσως, όμως, οριακά υπερτιμημένο.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

04 Φεβ 2020

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Πήγαμε στο Che, συνεχίζοντας την αέναη αναζήτησή μας για ένα αληθινά καλό μεξικάνικο εστιατόριο στην Αθήνα. Ένα από τα πιο δύσκολα tasks που έχουμε προσπαθήσει να φέρουμε εις πέρας.

Σε προηγούμενες κριτικές είχαμε διαβάσει για fajitas, quesadilas και άλλες μεξικάνικες signature επιλογές. Δεν είδαμε πολλές τέτοιες στο μενού και κατόπιν ερώτησης ενημερωθήκαμε ότι στο εστιατόριο είναι σεφ εκείνος του Nikkei, με επιρροές από Περού και Ιαπωνία.

Fusion καταστάσεις, μακριά από το μεξικάνικο.

Ο χώρος εξαιρετικός, κυρίως για καλοκαίρι ή πολύ ηλιόλουστες μέρες. Η μουσική δυνατή, αν δεν σου αρέσει αυτό ίσως να το ξανασκεφτείς.

Η εξυπηρέτηση αρκετά ευγενική, χωρίς προβλήματα.

Δοκιμάσαμε:

- Τη Noodles salad (13), η οποία είναι πραγματικά μεγάλη μερίδα, έχει υπο-γλυκιά γεύση και πραγματικό ενδιαφέρον. Αφού αρχίσεις να το φιλοσοφείς ίσως σου βγάλει την αίσθηση σαπουνίλας που βγάζει το τζίντζερ (χωρίς να αναφέρεται κάπου στα συστατικά). Χορταστική επιλογή, νόστιμη και αρκετά ιδιαίτερη. Ίσως δεν είναι για όλους, ελέω σαπουνίλας.

- Τις περουβιανές πατάτες με την γραβιέρα και το iberico (9,9). Ένα υπερβολικά αλμυρό πιάτο. Δεν χρειάζεται καθόλου αλάτι, καθώς η γραβιέρα είναι πολύ αλμυρή. Πανέ κροκέτες πατάτας με χοιρινό και τριμμένη γραβιέρα από πάνω. Νόστιμη επιλογή με αφράτο τηγάνισμα.

- Τις chimichangas με το μοσχάρι που όλοι έχουν αναφέρει στις κριτικές (11). Νόστιμες και αυτές με ελαφρώς πικαντικίζουσα αίσθηση και κάτι ακόμη που έφερνε σε… ψάρι το οποίο δεν αναγνωρίσαμε. Καλή επιλογή.

- Το φιλέτο πάπιας με τη γλυκιά σάλτσα που εκθειάστηκε επίσης. Διπρόσωπο πιάτο. Πολύ νόστιμη η σάλτσα, Νόστιμη η πάπια στα σημεία που είχε ψηθεί σωστά. Τα σημεία που ψήθηκαν λιγότερο μύριζαν παπιίλα, κάτι όχι πολύ ευχάριστο. Το θέμα ήταν με το ρύζι που τα συνόδευε και τη σάλτσα σόγιας που αυτό είχε. Ήταν τόσο έντονα αλμυρό το αποτέλεσμα που μας έκανε να αφήσουμε τελικά αρκετό.

Δεν είμαι ο τύπος που θα γκρινιάξει αν πέσει ένας κόκκος αλατιού παραπάνω στο φαγητό. Όμως όταν το φαγητό είναι ενοχλητικά αλμυρό παύει να είναι απολαυστικό. Αυτό συμβαίνει συχνά με τις σάλτσες σόγιας και θέλει πάντα προσοχή για να μην πέσεις στην παγίδα. Την ίδια που έπεσαν και με την υπερβολική γραβιέρα στις περουβιανές πατατοκροκέτες.

Εξαιρώντας τις παραπάνω αστοχίες, το φαγητό ήταν νόστιμο και ποιοτικό.

Τιμολογιακά (30-40 ευρώ/άτομο χωρίς πολλή προσπάθεια), με αυτές τις χρεώσεις θα περίμενα να είμαι στη Γλυφάδα ή σε κάποιο σημείο κεντρικό ή έστω με θέα και όχι σε ένα άκυρο σημείο του Πειραιά. Δεν συνέβη τίποτα από αυτά, όμως.

Συμπέρασμα: νόστιμο, όμορφο, ίσως, όμως, οριακά υπερτιμημένο.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable

Vaggg

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

26-36

Πήγαμε στο Che, συνεχίζοντας την αέναη αναζήτησή μας για ένα αληθινά καλό μεξικάνικο εστιατόριο στην Αθήνα. Ένα από τα πιο δύσκολα tasks που έχουμε προσπαθήσει να φέρουμε εις πέρας.

Σε προηγούμενες κριτικές είχαμε διαβάσει για fajitas, quesadilas και άλλες μεξικάνικες signature επιλογές. Δεν είδαμε πολλές τέτοιες στο μενού και κατόπιν ερώτησης ενημερωθήκαμε ότι στο εστιατόριο είναι σεφ εκείνος του Nikkei, με επιρροές από Περού και Ιαπωνία.

Fusion καταστάσεις, μακριά από το μεξικάνικο.

Ο χώρος εξαιρετικός, κυρίως για καλοκαίρι ή πολύ ηλιόλουστες μέρες. Η μουσική δυνατή, αν δεν σου αρέσει αυτό ίσως να το ξανασκεφτείς.

Η εξυπηρέτηση αρκετά ευγενική, χωρίς προβλήματα.

Δοκιμάσαμε:

- Τη Noodles salad (13), η οποία είναι πραγματικά μεγάλη μερίδα, έχει υπο-γλυκιά γεύση και πραγματικό ενδιαφέρον. Αφού αρχίσεις να το φιλοσοφείς ίσως σου βγάλει την αίσθηση σαπουνίλας που βγάζει το τζίντζερ (χωρίς να αναφέρεται κάπου στα συστατικά). Χορταστική επιλογή, νόστιμη και αρκετά ιδιαίτερη. Ίσως δεν είναι για όλους, ελέω σαπουνίλας.

- Τις περουβιανές πατάτες με την γραβιέρα και το iberico (9,9). Ένα υπερβολικά αλμυρό πιάτο. Δεν χρειάζεται καθόλου αλάτι, καθώς η γραβιέρα είναι πολύ αλμυρή. Πανέ κροκέτες πατάτας με χοιρινό και τριμμένη γραβιέρα από πάνω. Νόστιμη επιλογή με αφράτο τηγάνισμα.

- Τις chimichangas με το μοσχάρι που όλοι έχουν αναφέρει στις κριτικές (11). Νόστιμες και αυτές με ελαφρώς πικαντικίζουσα αίσθηση και κάτι ακόμη που έφερνε σε… ψάρι το οποίο δεν αναγνωρίσαμε. Καλή επιλογή.

- Το φιλέτο πάπιας με τη γλυκιά σάλτσα που εκθειάστηκε επίσης. Διπρόσωπο πιάτο. Πολύ νόστιμη η σάλτσα, Νόστιμη η πάπια στα σημεία που είχε ψηθεί σωστά. Τα σημεία που ψήθηκαν λιγότερο μύριζαν παπιίλα, κάτι όχι πολύ ευχάριστο. Το θέμα ήταν με το ρύζι που τα συνόδευε και τη σάλτσα σόγιας που αυτό είχε. Ήταν τόσο έντονα αλμυρό το αποτέλεσμα που μας έκανε να αφήσουμε τελικά αρκετό.

Δεν είμαι ο τύπος που θα γκρινιάξει αν πέσει ένας κόκκος αλατιού παραπάνω στο φαγητό. Όμως όταν το φαγητό είναι ενοχλητικά αλμυρό παύει να είναι απολαυστικό. Αυτό συμβαίνει συχνά με τις σάλτσες σόγιας και θέλει πάντα προσοχή για να μην πέσεις στην παγίδα. Την ίδια που έπεσαν και με την υπερβολική γραβιέρα στις περουβιανές πατατοκροκέτες.

Εξαιρώντας τις παραπάνω αστοχίες, το φαγητό ήταν νόστιμο και ποιοτικό.

Τιμολογιακά (30-40 ευρώ/άτομο χωρίς πολλή προσπάθεια), με αυτές τις χρεώσεις θα περίμενα να είμαι στη Γλυφάδα ή σε κάποιο σημείο κεντρικό ή έστω με θέα και όχι σε ένα άκυρο σημείο του Πειραιά. Δεν συνέβη τίποτα από αυτά, όμως.

Συμπέρασμα: νόστιμο, όμορφο, ίσως, όμως, οριακά υπερτιμημένο.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.