Loader

10 Φεβ 2020

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, τρεις τα μεσημέρι, βρίσκομαι με μια φίλη στη Νέα Ερυθραία και πάμε να δοκιμάσουμε το FRANKIE NORTH, που -κατά τα πρότυπα υποτίθεται του Κολωνακιώτικου της οδού Σκουφά- άνοιξε τον περασμένο Αύγουστο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στον ίδιο χώρο που προηγουμένως γνώρισαν μέρες δόξας τα ERGON & COFFEEWAY.
Προηγήθηκε τηλεφωνική κράτηση, η οποία αποδείχτηκε απαραίτητη, αφού στον ισόγειο χώρο αλλά και στο πατάρι κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα, από παρέες κάθε ηλικίας, οικογένειες με παιδιά, κ. λπ.

Η πρώτη εντύπωση είναι ότι η ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα της οδού Σκουφά, με τις φωτογραφίες του Frank Sinatra κ. λπ. καλλιτεχνών, δεν υπάρχει ατυχώς στον συγκεκριμένο χώρο, που θα χρειάζονταν περισσή φροντίδα και μεράκι για να το πετύχει…
Η παρουσία, άλλωστε, του FRANKIE δεν είναι εδώ διόλου εκκωφαντική και ο όμιλος του NICE N EASY που το λειτουργεί θα πρέπει να σταθεί και να το προσέξει.
Προσέξτε, δεν μιλώ για κοπιάρισμα, αλλά για στοιχειώδη διατήρηση της φιλοσοφίας και της στοιχειώδους θαλπωρής που ο συγκεκριμένος χώρος προϋποθέτει!!

Βεβαίως, ο χώρος είναι φωτεινός, χάρη στις περιμετρικές τζαμαρίες, ενώ εντυπωσιάζει η βιτρίνα με τα χειροποίητα ζυμαρικά, και η ανοιχτή κουζίνα στο βάθος. Υπάρχει μπαίνοντας ημιυπαίθριος χώρος, με τρία-τέσσερα τραπέζια και πληθώρα καπνιστών και καπνιστριών, ο κυρίως χώρος με τα ξύλινα τραπέζια και δάπεδα, τα δοκάρια οροφής με τα κρεμαστά φωτιστικά, και τους δερμάτινους καναπέδες. Στο βάθος υπάρχει σκάλα που οδηγεί στο, επίσης γεμάτο πατάρι, όπου υπάρχουν 2+2 καθαρές τουαλέτες. Εκτιμώ συνολικά τη χωρητικότητα σε 150 περίπου άτομα.
Μουσική δεν ακούσαμε, ούτε άλλωστε θα ήταν δυνατόν, λόγω της πολυκοσμίας και της χάβρας που αναγκαστικά επικρατούσε.

Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό, περί τα 6 νεαρά άτομα, με σκούρα παντελόνια, λευκά πουκάμισα και καφέ ποδιές, όλα τους ενημερωμένα στο αντικείμενο και πρόθυμα να εξυπηρετήσουν. Το σέρβις ήταν ό, τι καλύτερο εδώ!

Σεφ είναι ο Παναγιώτης Μωυσής, και executive σεφ, o Χρήστος Αθανασιάδης. Η ανοιχτή κουζίνα έσφυζε από κίνηση, με μάγειρες και βοηθούς.
Σύμφωνα με τις αρχές του Ομίλου, δίνουν προτεραιότητα στην αειφόρο ανάπτυξη με οικολογική νοοτροπία sustainable βιολογικών, παραδοσιακών πρώτων υλών, πολλές των οποίων είναι gluten free, γεγονός άλλωστε που αντικατοπτρίζεται στο αναλυτικό μενού τους!
Σημειωτέον ότι υπάρχει και κατάλογος delivery, με τις ίδιες ωστόσο τιμές!

Αυτές τις μέρες συμμετέχουν στο Dine Athens, με μενού στα 30€, αλλά εμείς επιλέξαμε πιάτα από τον κυρίως κατάλογο, που περιλαμβάνει:
12 ορεκτικά, από 9-14 € (για γαρίδες tempura), 5 σαλάτες, στα 10-14 €, 3 vegan, από 7-10 €, 3 πιάτα φρέσκων ζυμαρικών, 12-17 €, 6 κλασικές προτάσεις ζυμαρικών, στα 9-14 €, 12 πίτσες, από 9-14 €, 4 δημιουργικές προτάσεις θαλασσινών από 12-16 €, 7 κυρίως πιάτα, από 14-27 € και 8 επιδόρπια, στα 6-9 €.

Ανάλογα πληθωρική είναι και η λίστα των ποτών, με 12 μπύρες, στα 4-7 €, γύρω στα 25 ποτήρια κρασί, σε τιμές από 5-9 € τα περισσότερα, καθώς και ικανοποιητική κάβα εμφιαλωμένων, με κορωνίδα το κορυφαίο ερυθρό ARJIENDA AGRICOLA MASSOLINO / BAROLO του ΠΕΔΕΜΟΝΤΙΟΥ, στα 69 €.
Επίσης σερβίρουν αφρώδεις οίνους, σαμπάνιες, αποστάγματα και διάφορα κοκτέιλ, σε τιμές 7-10 €.

Εμείς διαλέξαμε τα εξής πιάτα, που μας τα σέρβιραν πάνω στα καλλιτεχνικά σχεδιασμένα ασπρόμαυρα σουπλά, με φωτογραφία ενός ερωτευμένου ζευγαριού:

• Νιόκι με γλυκιά κολοκύθα, γκοργκονζόλα και κομμάτια σχινόπρασου. Χορταστικό πιάτο, εξαιρετικής νοστιμιάς, στα 9.90 €.

• Η φίλη μου πήρε πέννες από vegan κόκκινες βιολογικές φακές, με κομμάτια καπνιστής μελιτζάνας, μανιτάρια, κολοκύθα, ντοματίνια, και φύλλα βασιλικού (που ωστόσο δεν τα είδαμε στο πιάτο της! ) και κόκκινη σος. Τιμή στα 9.90 €, για ένα πιάτο επιεικώς ουδέτερο σε γεύση…

• Εγώ παρήγγειλα ό, τι πιο κλασικό σε ζυμαρικό: την καρμπονάρα, φτιαγμένη με κρόκο αυγού, πεκορίνο και τραγανό προσούτο. Ατυχώς, ήρθε υπερβολικά al dente, και προσωπικά μάλλον με απογοήτευσε, όπως και τη φίλη που το δοκίμασε. Μήπως άραγε βιάστηκαν κάπως οι βοηθοί μάγειροι λόγω και της κοσμοσυρροής;; Η τιμή της, μολαταύτα, τσιμπημένη, όπως και τα περισσότερα κατά τη γνώμη μου πιάτα, στα 13.90!!

• Μοιραστήκαμε για γλυκό τη σοκολάτα του Πεδεμοντίου Gianduja, με sorbet mango και μικρά κομμάτια από φουντούκια. Καλό γλυκό, αν και αλμυρό κι αυτό στην τιμή των 8.90!!

• Ψωμί δεν παραγγείλαμε, ενώ δεχτήκαμε το προταθέν εμφιαλωμένο νερό, Αύρα ενός λίτρου, στα 2 €.

Συνολικά πληρώσαμε 44.60 €, (17/25 € κατ’ άτομο), για ένα γεύμα που στα κυρίως πιάτα δεν μας ενθουσίασε. Θεωρώ ότι η γεύση κυμαίνεται γύρω στα 2.50 στα 4, αλλά λόγω ορεκτικού και επιδορπίου, τη βαθμολογώ επιεικώς με 3 στα 4.

Πέραν της μέτριας γεύσης, στα αρνητικά συγκαταλέγεται και η παντελής αδιαφορία για ένα στοιχειώδες έστω κέρασμα, που κοστίζοντας μηδαμινά φτιάχνει τη διάθεση του πελάτη…

Ο μέγας καλλιτέχνης, ο αείμνηστος FRANKIE, εδώ στα Βόρεια, φαίνεται πως παράγινε ψυχρός…

Άλλο, όμως, η κοσμοσυρροή κι άλλο το ελληνικό φιλότιμο!

Αν τυχόν υπερβάλλω, εσείς θα κρίνετε!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

10 Φεβ 2020

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, τρεις τα μεσημέρι, βρίσκομαι με μια φίλη στη Νέα Ερυθραία και πάμε να δοκιμάσουμε το FRANKIE NORTH, που -κατά τα πρότυπα υποτίθεται του Κολωνακιώτικου της οδού Σκουφά- άνοιξε τον περασμένο Αύγουστο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στον ίδιο χώρο που προηγουμένως γνώρισαν μέρες δόξας τα ERGON & COFFEEWAY.
Προηγήθηκε τηλεφωνική κράτηση, η οποία αποδείχτηκε απαραίτητη, αφού στον ισόγειο χώρο αλλά και στο πατάρι κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα, από παρέες κάθε ηλικίας, οικογένειες με παιδιά, κ. λπ.

Η πρώτη εντύπωση είναι ότι η ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα της οδού Σκουφά, με τις φωτογραφίες του Frank Sinatra κ. λπ. καλλιτεχνών, δεν υπάρχει ατυχώς στον συγκεκριμένο χώρο, που θα χρειάζονταν περισσή φροντίδα και μεράκι για να το πετύχει…
Η παρουσία, άλλωστε, του FRANKIE δεν είναι εδώ διόλου εκκωφαντική και ο όμιλος του NICE N EASY που το λειτουργεί θα πρέπει να σταθεί και να το προσέξει.
Προσέξτε, δεν μιλώ για κοπιάρισμα, αλλά για στοιχειώδη διατήρηση της φιλοσοφίας και της στοιχειώδους θαλπωρής που ο συγκεκριμένος χώρος προϋποθέτει!!

Βεβαίως, ο χώρος είναι φωτεινός, χάρη στις περιμετρικές τζαμαρίες, ενώ εντυπωσιάζει η βιτρίνα με τα χειροποίητα ζυμαρικά, και η ανοιχτή κουζίνα στο βάθος. Υπάρχει μπαίνοντας ημιυπαίθριος χώρος, με τρία-τέσσερα τραπέζια και πληθώρα καπνιστών και καπνιστριών, ο κυρίως χώρος με τα ξύλινα τραπέζια και δάπεδα, τα δοκάρια οροφής με τα κρεμαστά φωτιστικά, και τους δερμάτινους καναπέδες. Στο βάθος υπάρχει σκάλα που οδηγεί στο, επίσης γεμάτο πατάρι, όπου υπάρχουν 2+2 καθαρές τουαλέτες. Εκτιμώ συνολικά τη χωρητικότητα σε 150 περίπου άτομα.
Μουσική δεν ακούσαμε, ούτε άλλωστε θα ήταν δυνατόν, λόγω της πολυκοσμίας και της χάβρας που αναγκαστικά επικρατούσε.

Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό, περί τα 6 νεαρά άτομα, με σκούρα παντελόνια, λευκά πουκάμισα και καφέ ποδιές, όλα τους ενημερωμένα στο αντικείμενο και πρόθυμα να εξυπηρετήσουν. Το σέρβις ήταν ό, τι καλύτερο εδώ!

Σεφ είναι ο Παναγιώτης Μωυσής, και executive σεφ, o Χρήστος Αθανασιάδης. Η ανοιχτή κουζίνα έσφυζε από κίνηση, με μάγειρες και βοηθούς.
Σύμφωνα με τις αρχές του Ομίλου, δίνουν προτεραιότητα στην αειφόρο ανάπτυξη με οικολογική νοοτροπία sustainable βιολογικών, παραδοσιακών πρώτων υλών, πολλές των οποίων είναι gluten free, γεγονός άλλωστε που αντικατοπτρίζεται στο αναλυτικό μενού τους!
Σημειωτέον ότι υπάρχει και κατάλογος delivery, με τις ίδιες ωστόσο τιμές!

Αυτές τις μέρες συμμετέχουν στο Dine Athens, με μενού στα 30€, αλλά εμείς επιλέξαμε πιάτα από τον κυρίως κατάλογο, που περιλαμβάνει:
12 ορεκτικά, από 9-14 € (για γαρίδες tempura), 5 σαλάτες, στα 10-14 €, 3 vegan, από 7-10 €, 3 πιάτα φρέσκων ζυμαρικών, 12-17 €, 6 κλασικές προτάσεις ζυμαρικών, στα 9-14 €, 12 πίτσες, από 9-14 €, 4 δημιουργικές προτάσεις θαλασσινών από 12-16 €, 7 κυρίως πιάτα, από 14-27 € και 8 επιδόρπια, στα 6-9 €.

Ανάλογα πληθωρική είναι και η λίστα των ποτών, με 12 μπύρες, στα 4-7 €, γύρω στα 25 ποτήρια κρασί, σε τιμές από 5-9 € τα περισσότερα, καθώς και ικανοποιητική κάβα εμφιαλωμένων, με κορωνίδα το κορυφαίο ερυθρό ARJIENDA AGRICOLA MASSOLINO / BAROLO του ΠΕΔΕΜΟΝΤΙΟΥ, στα 69 €.
Επίσης σερβίρουν αφρώδεις οίνους, σαμπάνιες, αποστάγματα και διάφορα κοκτέιλ, σε τιμές 7-10 €.

Εμείς διαλέξαμε τα εξής πιάτα, που μας τα σέρβιραν πάνω στα καλλιτεχνικά σχεδιασμένα ασπρόμαυρα σουπλά, με φωτογραφία ενός ερωτευμένου ζευγαριού:

• Νιόκι με γλυκιά κολοκύθα, γκοργκονζόλα και κομμάτια σχινόπρασου. Χορταστικό πιάτο, εξαιρετικής νοστιμιάς, στα 9.90 €.

• Η φίλη μου πήρε πέννες από vegan κόκκινες βιολογικές φακές, με κομμάτια καπνιστής μελιτζάνας, μανιτάρια, κολοκύθα, ντοματίνια, και φύλλα βασιλικού (που ωστόσο δεν τα είδαμε στο πιάτο της! ) και κόκκινη σος. Τιμή στα 9.90 €, για ένα πιάτο επιεικώς ουδέτερο σε γεύση…

• Εγώ παρήγγειλα ό, τι πιο κλασικό σε ζυμαρικό: την καρμπονάρα, φτιαγμένη με κρόκο αυγού, πεκορίνο και τραγανό προσούτο. Ατυχώς, ήρθε υπερβολικά al dente, και προσωπικά μάλλον με απογοήτευσε, όπως και τη φίλη που το δοκίμασε. Μήπως άραγε βιάστηκαν κάπως οι βοηθοί μάγειροι λόγω και της κοσμοσυρροής;; Η τιμή της, μολαταύτα, τσιμπημένη, όπως και τα περισσότερα κατά τη γνώμη μου πιάτα, στα 13.90!!

• Μοιραστήκαμε για γλυκό τη σοκολάτα του Πεδεμοντίου Gianduja, με sorbet mango και μικρά κομμάτια από φουντούκια. Καλό γλυκό, αν και αλμυρό κι αυτό στην τιμή των 8.90!!

• Ψωμί δεν παραγγείλαμε, ενώ δεχτήκαμε το προταθέν εμφιαλωμένο νερό, Αύρα ενός λίτρου, στα 2 €.

Συνολικά πληρώσαμε 44.60 €, (17/25 € κατ’ άτομο), για ένα γεύμα που στα κυρίως πιάτα δεν μας ενθουσίασε. Θεωρώ ότι η γεύση κυμαίνεται γύρω στα 2.50 στα 4, αλλά λόγω ορεκτικού και επιδορπίου, τη βαθμολογώ επιεικώς με 3 στα 4.

Πέραν της μέτριας γεύσης, στα αρνητικά συγκαταλέγεται και η παντελής αδιαφορία για ένα στοιχειώδες έστω κέρασμα, που κοστίζοντας μηδαμινά φτιάχνει τη διάθεση του πελάτη…

Ο μέγας καλλιτέχνης, ο αείμνηστος FRANKIE, εδώ στα Βόρεια, φαίνεται πως παράγινε ψυχρός…

Άλλο, όμως, η κοσμοσυρροή κι άλλο το ελληνικό φιλότιμο!

Αν τυχόν υπερβάλλω, εσείς θα κρίνετε!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable

piperman

Τρίτη 07 Απριλίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

17-25

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, τρεις τα μεσημέρι, βρίσκομαι με μια φίλη στη Νέα Ερυθραία και πάμε να δοκιμάσουμε το FRANKIE NORTH, που -κατά τα πρότυπα υποτίθεται του Κολωνακιώτικου της οδού Σκουφά- άνοιξε τον περασμένο Αύγουστο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στον ίδιο χώρο που προηγουμένως γνώρισαν μέρες δόξας τα ERGON & COFFEEWAY.
Προηγήθηκε τηλεφωνική κράτηση, η οποία αποδείχτηκε απαραίτητη, αφού στον ισόγειο χώρο αλλά και στο πατάρι κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα, από παρέες κάθε ηλικίας, οικογένειες με παιδιά, κ. λπ.

Η πρώτη εντύπωση είναι ότι η ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα της οδού Σκουφά, με τις φωτογραφίες του Frank Sinatra κ. λπ. καλλιτεχνών, δεν υπάρχει ατυχώς στον συγκεκριμένο χώρο, που θα χρειάζονταν περισσή φροντίδα και μεράκι για να το πετύχει…
Η παρουσία, άλλωστε, του FRANKIE δεν είναι εδώ διόλου εκκωφαντική και ο όμιλος του NICE N EASY που το λειτουργεί θα πρέπει να σταθεί και να το προσέξει.
Προσέξτε, δεν μιλώ για κοπιάρισμα, αλλά για στοιχειώδη διατήρηση της φιλοσοφίας και της στοιχειώδους θαλπωρής που ο συγκεκριμένος χώρος προϋποθέτει!!

Βεβαίως, ο χώρος είναι φωτεινός, χάρη στις περιμετρικές τζαμαρίες, ενώ εντυπωσιάζει η βιτρίνα με τα χειροποίητα ζυμαρικά, και η ανοιχτή κουζίνα στο βάθος. Υπάρχει μπαίνοντας ημιυπαίθριος χώρος, με τρία-τέσσερα τραπέζια και πληθώρα καπνιστών και καπνιστριών, ο κυρίως χώρος με τα ξύλινα τραπέζια και δάπεδα, τα δοκάρια οροφής με τα κρεμαστά φωτιστικά, και τους δερμάτινους καναπέδες. Στο βάθος υπάρχει σκάλα που οδηγεί στο, επίσης γεμάτο πατάρι, όπου υπάρχουν 2+2 καθαρές τουαλέτες. Εκτιμώ συνολικά τη χωρητικότητα σε 150 περίπου άτομα.
Μουσική δεν ακούσαμε, ούτε άλλωστε θα ήταν δυνατόν, λόγω της πολυκοσμίας και της χάβρας που αναγκαστικά επικρατούσε.

Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό, περί τα 6 νεαρά άτομα, με σκούρα παντελόνια, λευκά πουκάμισα και καφέ ποδιές, όλα τους ενημερωμένα στο αντικείμενο και πρόθυμα να εξυπηρετήσουν. Το σέρβις ήταν ό, τι καλύτερο εδώ!

Σεφ είναι ο Παναγιώτης Μωυσής, και executive σεφ, o Χρήστος Αθανασιάδης. Η ανοιχτή κουζίνα έσφυζε από κίνηση, με μάγειρες και βοηθούς.
Σύμφωνα με τις αρχές του Ομίλου, δίνουν προτεραιότητα στην αειφόρο ανάπτυξη με οικολογική νοοτροπία sustainable βιολογικών, παραδοσιακών πρώτων υλών, πολλές των οποίων είναι gluten free, γεγονός άλλωστε που αντικατοπτρίζεται στο αναλυτικό μενού τους!
Σημειωτέον ότι υπάρχει και κατάλογος delivery, με τις ίδιες ωστόσο τιμές!

Αυτές τις μέρες συμμετέχουν στο Dine Athens, με μενού στα 30€, αλλά εμείς επιλέξαμε πιάτα από τον κυρίως κατάλογο, που περιλαμβάνει:
12 ορεκτικά, από 9-14 € (για γαρίδες tempura), 5 σαλάτες, στα 10-14 €, 3 vegan, από 7-10 €, 3 πιάτα φρέσκων ζυμαρικών, 12-17 €, 6 κλασικές προτάσεις ζυμαρικών, στα 9-14 €, 12 πίτσες, από 9-14 €, 4 δημιουργικές προτάσεις θαλασσινών από 12-16 €, 7 κυρίως πιάτα, από 14-27 € και 8 επιδόρπια, στα 6-9 €.

Ανάλογα πληθωρική είναι και η λίστα των ποτών, με 12 μπύρες, στα 4-7 €, γύρω στα 25 ποτήρια κρασί, σε τιμές από 5-9 € τα περισσότερα, καθώς και ικανοποιητική κάβα εμφιαλωμένων, με κορωνίδα το κορυφαίο ερυθρό ARJIENDA AGRICOLA MASSOLINO / BAROLO του ΠΕΔΕΜΟΝΤΙΟΥ, στα 69 €.
Επίσης σερβίρουν αφρώδεις οίνους, σαμπάνιες, αποστάγματα και διάφορα κοκτέιλ, σε τιμές 7-10 €.

Εμείς διαλέξαμε τα εξής πιάτα, που μας τα σέρβιραν πάνω στα καλλιτεχνικά σχεδιασμένα ασπρόμαυρα σουπλά, με φωτογραφία ενός ερωτευμένου ζευγαριού:

• Νιόκι με γλυκιά κολοκύθα, γκοργκονζόλα και κομμάτια σχινόπρασου. Χορταστικό πιάτο, εξαιρετικής νοστιμιάς, στα 9.90 €.

• Η φίλη μου πήρε πέννες από vegan κόκκινες βιολογικές φακές, με κομμάτια καπνιστής μελιτζάνας, μανιτάρια, κολοκύθα, ντοματίνια, και φύλλα βασιλικού (που ωστόσο δεν τα είδαμε στο πιάτο της! ) και κόκκινη σος. Τιμή στα 9.90 €, για ένα πιάτο επιεικώς ουδέτερο σε γεύση…

• Εγώ παρήγγειλα ό, τι πιο κλασικό σε ζυμαρικό: την καρμπονάρα, φτιαγμένη με κρόκο αυγού, πεκορίνο και τραγανό προσούτο. Ατυχώς, ήρθε υπερβολικά al dente, και προσωπικά μάλλον με απογοήτευσε, όπως και τη φίλη που το δοκίμασε. Μήπως άραγε βιάστηκαν κάπως οι βοηθοί μάγειροι λόγω και της κοσμοσυρροής;; Η τιμή της, μολαταύτα, τσιμπημένη, όπως και τα περισσότερα κατά τη γνώμη μου πιάτα, στα 13.90!!

• Μοιραστήκαμε για γλυκό τη σοκολάτα του Πεδεμοντίου Gianduja, με sorbet mango και μικρά κομμάτια από φουντούκια. Καλό γλυκό, αν και αλμυρό κι αυτό στην τιμή των 8.90!!

• Ψωμί δεν παραγγείλαμε, ενώ δεχτήκαμε το προταθέν εμφιαλωμένο νερό, Αύρα ενός λίτρου, στα 2 €.

Συνολικά πληρώσαμε 44.60 €, (17/25 € κατ’ άτομο), για ένα γεύμα που στα κυρίως πιάτα δεν μας ενθουσίασε. Θεωρώ ότι η γεύση κυμαίνεται γύρω στα 2.50 στα 4, αλλά λόγω ορεκτικού και επιδορπίου, τη βαθμολογώ επιεικώς με 3 στα 4.

Πέραν της μέτριας γεύσης, στα αρνητικά συγκαταλέγεται και η παντελής αδιαφορία για ένα στοιχειώδες έστω κέρασμα, που κοστίζοντας μηδαμινά φτιάχνει τη διάθεση του πελάτη…

Ο μέγας καλλιτέχνης, ο αείμνηστος FRANKIE, εδώ στα Βόρεια, φαίνεται πως παράγινε ψυχρός…

Άλλο, όμως, η κοσμοσυρροή κι άλλο το ελληνικό φιλότιμο!

Αν τυχόν υπερβάλλω, εσείς θα κρίνετε!!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.