Loader
9 medium

07 Μάρ 2020

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Πήγαμε επειδή μας το σύστησε ένας φίλος μας και είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο γιατί τις τελευταίες φορες που το κάναμε απογοητευτήκαμε.
Το μενού μας φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και αρχικά πιστέψαμε ότι επιτέλους βρήκαμε ένα νέο μαγαζί που αξίζει να το βάλουμε στη λίστα των επιλογών μας.
Η πραγματικότητα μας διέψευσε.
Οι μερίδες μικρές (νόμιζα ότι θα βαρύνω από το μπαρμπούνι σαβόρο και μας έπιασαν τα γέλια όταν ήρθε ένα μέτριο μπαρμπούνι στο πιάτο μου).
Το χέλι νόστιμο αλλά τα χόρτα άνοστα λες και απλά τα τοποθέτησαν στο πιάτο. Ζητήσαμε λάδι και μας έφεραν ένα μικρό μπουκαλάκι δείγμα ανοιγμένο και σχεδόν τελειωμένο (ζήτημα αν είχε μια κουταλιά λάδι). Έπρεπε να ζητήσουμε χαρτοπετσέτες, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και ξύδι και κάθε φορά να δικαιολογήσουμε το θέλουμε πιο αλμυρό ή πιο ξινό.
Γενικά υπήρχε στην παρέα ένας "φόβος" για να ζητήσουμε κάτι για το πώς θα το πάρουν. Αν και τα περισσότερα παιδιά ήταν ευγενικά και προσπαθούσαμε να ζητάμε από αυτά ό, τι θέλαμε. Το ένα και μοναδικό γλυκό στο τέλος μας αποτελείωσε. 8 ευρω για ένα μέτριο εκλαίρ;
Κατανοώ ότι ένα μαγαζί θέλει να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο στιλ για να διαφέρει (για παράδειγμα επιλέγει ψάρια που δεν ειναι ευρέως γνωστά ) αλλά θα πρέπει να μη χάνει από τη νοστιμιά και να αφήνει τον πελάτη να παρέμβει στο πιάτο (όταν έβαλα αυτό το λίγο λάδι στα χόρτα ήταν πεντανόστιμα).
Πληρώσαμε 30 ευρω το άτομο με ένα κυρίως και δύο σαλάτες, χύμα κρασί και δύο γλυκά.
Υπάρχουν καλά στοιχεία (η φρεσκάδα των υλικών, ευγενικά παιδιά-τα περισσότερα) αλλά λείπουν κάποιες λεπτομέριες που δεν δικαιολογούν στο τέλος τις τιμές του.
Θα έδινα ακόμα μια ευκαιρία αλλά μεγάλωσα πια και δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα για σπατάλη. Ένα μαγαζί πρέπει να διατηρεί κάθε μέρα το επίπεδο του και να μη τυχαίνει να έχει κακές και καλές μέρες. Το κοινό έχει γίνει πια πιο απαιτητικό κυρίως από τέτοια μαγαζιά.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

9 medium

07 Μάρ 2020

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Πήγαμε επειδή μας το σύστησε ένας φίλος μας και είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο γιατί τις τελευταίες φορες που το κάναμε απογοητευτήκαμε.
Το μενού μας φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και αρχικά πιστέψαμε ότι επιτέλους βρήκαμε ένα νέο μαγαζί που αξίζει να το βάλουμε στη λίστα των επιλογών μας.
Η πραγματικότητα μας διέψευσε.
Οι μερίδες μικρές (νόμιζα ότι θα βαρύνω από το μπαρμπούνι σαβόρο και μας έπιασαν τα γέλια όταν ήρθε ένα μέτριο μπαρμπούνι στο πιάτο μου).
Το χέλι νόστιμο αλλά τα χόρτα άνοστα λες και απλά τα τοποθέτησαν στο πιάτο. Ζητήσαμε λάδι και μας έφεραν ένα μικρό μπουκαλάκι δείγμα ανοιγμένο και σχεδόν τελειωμένο (ζήτημα αν είχε μια κουταλιά λάδι). Έπρεπε να ζητήσουμε χαρτοπετσέτες, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και ξύδι και κάθε φορά να δικαιολογήσουμε το θέλουμε πιο αλμυρό ή πιο ξινό.
Γενικά υπήρχε στην παρέα ένας "φόβος" για να ζητήσουμε κάτι για το πώς θα το πάρουν. Αν και τα περισσότερα παιδιά ήταν ευγενικά και προσπαθούσαμε να ζητάμε από αυτά ό, τι θέλαμε. Το ένα και μοναδικό γλυκό στο τέλος μας αποτελείωσε. 8 ευρω για ένα μέτριο εκλαίρ;
Κατανοώ ότι ένα μαγαζί θέλει να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο στιλ για να διαφέρει (για παράδειγμα επιλέγει ψάρια που δεν ειναι ευρέως γνωστά ) αλλά θα πρέπει να μη χάνει από τη νοστιμιά και να αφήνει τον πελάτη να παρέμβει στο πιάτο (όταν έβαλα αυτό το λίγο λάδι στα χόρτα ήταν πεντανόστιμα).
Πληρώσαμε 30 ευρω το άτομο με ένα κυρίως και δύο σαλάτες, χύμα κρασί και δύο γλυκά.
Υπάρχουν καλά στοιχεία (η φρεσκάδα των υλικών, ευγενικά παιδιά-τα περισσότερα) αλλά λείπουν κάποιες λεπτομέριες που δεν δικαιολογούν στο τέλος τις τιμές του.
Θα έδινα ακόμα μια ευκαιρία αλλά μεγάλωσα πια και δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα για σπατάλη. Ένα μαγαζί πρέπει να διατηρεί κάθε μέρα το επίπεδο του και να μη τυχαίνει να έχει κακές και καλές μέρες. Το κοινό έχει γίνει πια πιο απαιτητικό κυρίως από τέτοια μαγαζιά.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

9 medium

τσέτινα

Πέμπτη 02 Απριλίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

26-36

Πήγαμε επειδή μας το σύστησε ένας φίλος μας και είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο γιατί τις τελευταίες φορες που το κάναμε απογοητευτήκαμε.
Το μενού μας φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και αρχικά πιστέψαμε ότι επιτέλους βρήκαμε ένα νέο μαγαζί που αξίζει να το βάλουμε στη λίστα των επιλογών μας.
Η πραγματικότητα μας διέψευσε.
Οι μερίδες μικρές (νόμιζα ότι θα βαρύνω από το μπαρμπούνι σαβόρο και μας έπιασαν τα γέλια όταν ήρθε ένα μέτριο μπαρμπούνι στο πιάτο μου).
Το χέλι νόστιμο αλλά τα χόρτα άνοστα λες και απλά τα τοποθέτησαν στο πιάτο. Ζητήσαμε λάδι και μας έφεραν ένα μικρό μπουκαλάκι δείγμα ανοιγμένο και σχεδόν τελειωμένο (ζήτημα αν είχε μια κουταλιά λάδι). Έπρεπε να ζητήσουμε χαρτοπετσέτες, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και ξύδι και κάθε φορά να δικαιολογήσουμε το θέλουμε πιο αλμυρό ή πιο ξινό.
Γενικά υπήρχε στην παρέα ένας "φόβος" για να ζητήσουμε κάτι για το πώς θα το πάρουν. Αν και τα περισσότερα παιδιά ήταν ευγενικά και προσπαθούσαμε να ζητάμε από αυτά ό, τι θέλαμε. Το ένα και μοναδικό γλυκό στο τέλος μας αποτελείωσε. 8 ευρω για ένα μέτριο εκλαίρ;
Κατανοώ ότι ένα μαγαζί θέλει να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο στιλ για να διαφέρει (για παράδειγμα επιλέγει ψάρια που δεν ειναι ευρέως γνωστά ) αλλά θα πρέπει να μη χάνει από τη νοστιμιά και να αφήνει τον πελάτη να παρέμβει στο πιάτο (όταν έβαλα αυτό το λίγο λάδι στα χόρτα ήταν πεντανόστιμα).
Πληρώσαμε 30 ευρω το άτομο με ένα κυρίως και δύο σαλάτες, χύμα κρασί και δύο γλυκά.
Υπάρχουν καλά στοιχεία (η φρεσκάδα των υλικών, ευγενικά παιδιά-τα περισσότερα) αλλά λείπουν κάποιες λεπτομέριες που δεν δικαιολογούν στο τέλος τις τιμές του.
Θα έδινα ακόμα μια ευκαιρία αλλά μεγάλωσα πια και δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα για σπατάλη. Ένα μαγαζί πρέπει να διατηρεί κάθε μέρα το επίπεδο του και να μη τυχαίνει να έχει κακές και καλές μέρες. Το κοινό έχει γίνει πια πιο απαιτητικό κυρίως από τέτοια μαγαζιά.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.