Loader
8 medium

08 Μάρ 2011

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Εξαιρετικό εστιατόριο για ψάρι αλλά πανάκριβο. Δε νομίζω να έχω φάει στην Αθήνα τουλάχιστον πιο φρέσκο και καλοφτιαγμένο ψάρι.

Πήγαμε μεσημέρι Καθαρής Δευτέρας, το μαγαζί ήταν γεμάτο, ο χώρος ωραίος και minimal όπως αρμόζει στις κυκλάδες αλλά προσαρμοσμένος στην λογική της μεγαλούπολης, παντού άσπρο με μπλέ καθίσματα και κάτω ξύλινο δάπεδο σκούρο καραβίσιο. Το μόνο πρόβλημα με τον χώρο είναι ότι για την κάτω αίθουσα που είναι και η κύρια κατεβαίνεις 2-3 σκαλάκια και έτσι δε φαίνεται η θάλασσα, άρα αν θές να βλέπεις θάλασσα μόνο στην πάνω αίθουσα ή έξω. Η εξυπηρέτηση άψογη, επαγγελματική, φιλική και γρήγορη, όλα τα πιάτα έφταναν στην ώρα τους και στην σωστή θερμοκρασία παρότι εκείνη την ώρα εξυπηρετούνταν 100 και πλέον άτομα.

Ο χώρος της κουζίνας -μπήκα για να διαλέξω ψάρι- πεντακάθαρος και απόλυτα τακτοποιημένος. Η κουζίνα είναι απλή ελληνική με επίκεντρο το ψάρι, δεν έχει τίποτα ιδιαίτερα δημιουργικό αλλά είναι όλα σωστά φτιαγμένα και από άριστης ποιότητας υλικά. Για αρχή έφεραν τουρσάκι και ελίτσες εξαιρετικά λόγω της ημέρας, τα ορεκτικά μετά πολύ καλά, ελληνικά και απλά με ξεκάθαρες γεύσεις και το λεμόνι μέσα σε δυχτάκι όπως πρέπει να είναι σε ένα καλό εστιατόριο ψαριού που δίνει σημασία στην λεπτομέρεια.

Το φαγκρί ολόφρεσκο και σωστά ψημένο, το spaghetti με τις ολόφρεσκες γαρίδες πολύ καλό, al dente φτιαγμένο μέσα στο ζουμί από τις γαρίδες, καλά δεμένο, με φρέσκια ντομάτα και όχι απλά μια μακαρονάδα που από πάνω έχει μια κόκκινη σάλτσα με γαρίδες όπως το φτιάχνουν πολλά εστιατόρια. Για επιδόρπιο δοκίμασα ένα γαλακτομπούρεκο πολύ ιδιαίτερο -όπως μου το περιέγραψε άλλωστε ο σερβιτόρος- χωρίς πολύ σιρόπι, με φρέσκο βούτυρο, που πιο πολύ έμοιαζε με φλογέρες που συνοδευόταν από μια πολύ ωραία sause. Βέβαια και εδώ στα επιδόρπια τα κλασικά κατά τα άλλα όπως στα περισσότερα μαγαζιά, panacota, mousse σοκολάτας και τα σχετικά, χάθηκε κάτι πιο ελληνικό -αφού μιλάμε για καθαρά ελληνικό εστιατόριο- και πιο δημιουργικό?

Τέλος η λίστα κρασιών ήταν ικανοποιητική, η μουσική ταίριαζε στον χώρο και ήταν στην σωστή ένταση και κερασμένα δύο χωνευτικά λικεράκια στο τέλος. Για ένα πλήρες γεύμα δύο άτομων δώσαμε σχεδόν 150€, ποσό ιδιαίτερα ψηλό για αυτήν την περίοδο αν και όλα τα εστιατόρια για ψάρι στην ευρύτερη παραλιακή ζώνη είναι ιδιαίτερα ακριβά και τα περισσότερα δεν αξίζουν με τίποτα τα λεφτά τους. Αν θέλουν πάντως να έχουν κόσμο καθ' όλη την διάρκεια του έτους πρέπει να ρίξουν τιμές, 80 κ 90€ τιμή κιλού για ψάρι είναι υπερβολικά ακριβό αυτήν την εποχή ιδίως, όσο φρέσκο και αν είναι.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

8 medium

08 Μάρ 2011

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Εξαιρετικό εστιατόριο για ψάρι αλλά πανάκριβο. Δε νομίζω να έχω φάει στην Αθήνα τουλάχιστον πιο φρέσκο και καλοφτιαγμένο ψάρι.

Πήγαμε μεσημέρι Καθαρής Δευτέρας, το μαγαζί ήταν γεμάτο, ο χώρος ωραίος και minimal όπως αρμόζει στις κυκλάδες αλλά προσαρμοσμένος στην λογική της μεγαλούπολης, παντού άσπρο με μπλέ καθίσματα και κάτω ξύλινο δάπεδο σκούρο καραβίσιο. Το μόνο πρόβλημα με τον χώρο είναι ότι για την κάτω αίθουσα που είναι και η κύρια κατεβαίνεις 2-3 σκαλάκια και έτσι δε φαίνεται η θάλασσα, άρα αν θές να βλέπεις θάλασσα μόνο στην πάνω αίθουσα ή έξω. Η εξυπηρέτηση άψογη, επαγγελματική, φιλική και γρήγορη, όλα τα πιάτα έφταναν στην ώρα τους και στην σωστή θερμοκρασία παρότι εκείνη την ώρα εξυπηρετούνταν 100 και πλέον άτομα.

Ο χώρος της κουζίνας -μπήκα για να διαλέξω ψάρι- πεντακάθαρος και απόλυτα τακτοποιημένος. Η κουζίνα είναι απλή ελληνική με επίκεντρο το ψάρι, δεν έχει τίποτα ιδιαίτερα δημιουργικό αλλά είναι όλα σωστά φτιαγμένα και από άριστης ποιότητας υλικά. Για αρχή έφεραν τουρσάκι και ελίτσες εξαιρετικά λόγω της ημέρας, τα ορεκτικά μετά πολύ καλά, ελληνικά και απλά με ξεκάθαρες γεύσεις και το λεμόνι μέσα σε δυχτάκι όπως πρέπει να είναι σε ένα καλό εστιατόριο ψαριού που δίνει σημασία στην λεπτομέρεια.

Το φαγκρί ολόφρεσκο και σωστά ψημένο, το spaghetti με τις ολόφρεσκες γαρίδες πολύ καλό, al dente φτιαγμένο μέσα στο ζουμί από τις γαρίδες, καλά δεμένο, με φρέσκια ντομάτα και όχι απλά μια μακαρονάδα που από πάνω έχει μια κόκκινη σάλτσα με γαρίδες όπως το φτιάχνουν πολλά εστιατόρια. Για επιδόρπιο δοκίμασα ένα γαλακτομπούρεκο πολύ ιδιαίτερο -όπως μου το περιέγραψε άλλωστε ο σερβιτόρος- χωρίς πολύ σιρόπι, με φρέσκο βούτυρο, που πιο πολύ έμοιαζε με φλογέρες που συνοδευόταν από μια πολύ ωραία sause. Βέβαια και εδώ στα επιδόρπια τα κλασικά κατά τα άλλα όπως στα περισσότερα μαγαζιά, panacota, mousse σοκολάτας και τα σχετικά, χάθηκε κάτι πιο ελληνικό -αφού μιλάμε για καθαρά ελληνικό εστιατόριο- και πιο δημιουργικό?

Τέλος η λίστα κρασιών ήταν ικανοποιητική, η μουσική ταίριαζε στον χώρο και ήταν στην σωστή ένταση και κερασμένα δύο χωνευτικά λικεράκια στο τέλος. Για ένα πλήρες γεύμα δύο άτομων δώσαμε σχεδόν 150€, ποσό ιδιαίτερα ψηλό για αυτήν την περίοδο αν και όλα τα εστιατόρια για ψάρι στην ευρύτερη παραλιακή ζώνη είναι ιδιαίτερα ακριβά και τα περισσότερα δεν αξίζουν με τίποτα τα λεφτά τους. Αν θέλουν πάντως να έχουν κόσμο καθ' όλη την διάρκεια του έτους πρέπει να ρίξουν τιμές, 80 κ 90€ τιμή κιλού για ψάρι είναι υπερβολικά ακριβό αυτήν την εποχή ιδίως, όσο φρέσκο και αν είναι.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable
8 medium

billk

Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Εξαιρετικό εστιατόριο για ψάρι αλλά πανάκριβο. Δε νομίζω να έχω φάει στην Αθήνα τουλάχιστον πιο φρέσκο και καλοφτιαγμένο ψάρι.

Πήγαμε μεσημέρι Καθαρής Δευτέρας, το μαγαζί ήταν γεμάτο, ο χώρος ωραίος και minimal όπως αρμόζει στις κυκλάδες αλλά προσαρμοσμένος στην λογική της μεγαλούπολης, παντού άσπρο με μπλέ καθίσματα και κάτω ξύλινο δάπεδο σκούρο καραβίσιο. Το μόνο πρόβλημα με τον χώρο είναι ότι για την κάτω αίθουσα που είναι και η κύρια κατεβαίνεις 2-3 σκαλάκια και έτσι δε φαίνεται η θάλασσα, άρα αν θές να βλέπεις θάλασσα μόνο στην πάνω αίθουσα ή έξω. Η εξυπηρέτηση άψογη, επαγγελματική, φιλική και γρήγορη, όλα τα πιάτα έφταναν στην ώρα τους και στην σωστή θερμοκρασία παρότι εκείνη την ώρα εξυπηρετούνταν 100 και πλέον άτομα.

Ο χώρος της κουζίνας -μπήκα για να διαλέξω ψάρι- πεντακάθαρος και απόλυτα τακτοποιημένος. Η κουζίνα είναι απλή ελληνική με επίκεντρο το ψάρι, δεν έχει τίποτα ιδιαίτερα δημιουργικό αλλά είναι όλα σωστά φτιαγμένα και από άριστης ποιότητας υλικά. Για αρχή έφεραν τουρσάκι και ελίτσες εξαιρετικά λόγω της ημέρας, τα ορεκτικά μετά πολύ καλά, ελληνικά και απλά με ξεκάθαρες γεύσεις και το λεμόνι μέσα σε δυχτάκι όπως πρέπει να είναι σε ένα καλό εστιατόριο ψαριού που δίνει σημασία στην λεπτομέρεια.

Το φαγκρί ολόφρεσκο και σωστά ψημένο, το spaghetti με τις ολόφρεσκες γαρίδες πολύ καλό, al dente φτιαγμένο μέσα στο ζουμί από τις γαρίδες, καλά δεμένο, με φρέσκια ντομάτα και όχι απλά μια μακαρονάδα που από πάνω έχει μια κόκκινη σάλτσα με γαρίδες όπως το φτιάχνουν πολλά εστιατόρια. Για επιδόρπιο δοκίμασα ένα γαλακτομπούρεκο πολύ ιδιαίτερο -όπως μου το περιέγραψε άλλωστε ο σερβιτόρος- χωρίς πολύ σιρόπι, με φρέσκο βούτυρο, που πιο πολύ έμοιαζε με φλογέρες που συνοδευόταν από μια πολύ ωραία sause. Βέβαια και εδώ στα επιδόρπια τα κλασικά κατά τα άλλα όπως στα περισσότερα μαγαζιά, panacota, mousse σοκολάτας και τα σχετικά, χάθηκε κάτι πιο ελληνικό -αφού μιλάμε για καθαρά ελληνικό εστιατόριο- και πιο δημιουργικό?

Τέλος η λίστα κρασιών ήταν ικανοποιητική, η μουσική ταίριαζε στον χώρο και ήταν στην σωστή ένταση και κερασμένα δύο χωνευτικά λικεράκια στο τέλος. Για ένα πλήρες γεύμα δύο άτομων δώσαμε σχεδόν 150€, ποσό ιδιαίτερα ψηλό για αυτήν την περίοδο αν και όλα τα εστιατόρια για ψάρι στην ευρύτερη παραλιακή ζώνη είναι ιδιαίτερα ακριβά και τα περισσότερα δεν αξίζουν με τίποτα τα λεφτά τους. Αν θέλουν πάντως να έχουν κόσμο καθ' όλη την διάρκεια του έτους πρέπει να ρίξουν τιμές, 80 κ 90€ τιμή κιλού για ψάρι είναι υπερβολικά ακριβό αυτήν την εποχή ιδίως, όσο φρέσκο και αν είναι.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.