Loader

OANNHSEA

Κριτικές: 18
Μέλος από: Μάρ 2012

Εμφάνιση:

16 Απρ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Στο κατάστημα είχα πάει πριν από 2 χρόνια και μου άρεσε η πίτσα του - αν και ακριβό κατάστημα για αυτό το φαγητό που παρέχει - έτσι χτες αποφασίσαμε να φάμε και πάλι σε αυτό. Τι το θέλαμε;;;

Καθίσαμε και παραγγείλαμε 2 μακαρονάδες θαλασσινών και μία σαλάτα.
Μετά από 1 ώρα με το ρολόι, τα πιάτα δεν είχαν έρθει ακόμα στο τραπέζι μας!!! Μόνο το "καλωσόρισες" με μία καλή (αλλά ελάχιστη σως), τρεις (δεν κάνω πλάκα) ελιές και φρέσκοψημμένη φοκάτσια - αν και άργησε και αυτό... Δεν ήρθε καν η σαλάτα όσο περιμέναμε και δεν ήρθε κανένας να μας πει ότι θα περιμέναμε μία ώρα (συν) για δύο μακαρονάδες...

Σηκωθήκαμε να φύγουμε.
Τους λέμε "δεν περιμένουμε άλλο, φεύγουμε".
Η αντίδραση ήταν: έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά εάν περιμένετε σε 5 λεπτά είναι η σειρά σας!!! Τι να κάνω, έχω 37 παραγγελίες delivery!!!
Ώπα ρε μεγάλε!!!
Πρώτον, δεν σου ζητήσαμε να μας φτιάξεις πάπια Πεκίνου - μακαρονάδα σου ζητήσαμε και σαλάτα!!!
Δεύτερον, τι πάει να πει "έχω 37 delivery"; Περιμένουν και εκείνοι μία ώρα (συν) για να εξυπηρετηθούν;
Τρίτον, ποιός σου έχει κάνει μαθήματα διαχείρισης καταστήματος εστίασης; Δεν ξέρεις ότι οι παραγγελίες δουλεύονται με σύστημα και όχι με τη σειρά που έχουν παραγγελθεί;;;

Η άκρατη ηρεμία με την οποία το αντιμετώπισαν το συμβάν δείχνει ότι το έχει γίνει πολλές φορές το ίδιο... Εννοείται ότι δεν θα ξαναπατήσουμε...

21 Μάρ 2018

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Μετά από τουλάχιστον 3 επισκέψεις: είναι ένα κατάστημα που αξίζει.
Πλήρης φωταγώγηση, το άσπρο χρώμα κυριαρχεί παντού, πολύ μεγάλος χώρος (διακριτικά θα έλεγα διακοσμημένος), εξυπηρέτηση πάρα πολύ καλή από νέα παιδιά, τουαλέτες πεντακάθαρες.

Την πρώτη φορά δύο άτομα φάγαμε τυλιχτά - ήτανε καλά.

Αυτό με ώθησε να το προτείνω στην παρέα την δεύτερη φορά. Εκεί τα δοκιμάσαμε σχεδόν όλα. Το μόνο που δεν μας άρεσε ήταν το μαντί.

Αυτό που δεν παίζεται είναι το κεμπάπ του - αν και έχω φάει καλύτερο καϊσερλί κεμπάπ. Το χοιρινό κότσι του είναι πάρα πολύ καλό - όπως επίσης και τα μπριζολάκια του, αλλά και το φαλάφελ του (μόνο πείτε του να μην το ψαρατηγανίσει). Για να τα δοκιμάσετε όλα, απλά πάρτε την "ποικιλία καλαμάκια" και θα με καταλάβετε.

Ειλικρινά μπορώ να πω ότι κάθε φορά που πάω δυσκολεύομαι να διαλέξω από τον κατάλογο, γιατί τα θέλω όλα!!! Επίσης μου έκανε εντύπωση το ότι βάζει και αφαιρεί πιάτα στον κατάλογο με βάση την προτίμηση των πελατών.

Τελική εκτίμηση: το κατάστημα αξίζει.
Εάν είσαστε στην περιοχή δοκιμάστε το και για παραγγελία στο σπίτι.
.
ΥΓ
Μία φορά πήρα μόνο μία σχεδόν από όλα, από τα ορεκτικά και την έκανα ταράτσα... Ακόμα και αυτά είναι πάρα πολύ καλά...

.

01 Ιαν 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Μετά από τρεις επισκέψεις στο κατάστημα:
Από την Θηβών περνάω σχετικά συχνά. Είχα δει το κατάστημα και μου είχε κάνει εντύπωση η πολύ μεγάλη ψησταριά που είχε και είχε προσέξει ότι είχε και ξεχωριστή σάλα για να κάτσουν οι πεινασμένοι και η οποία φαινόταν σχετικά καλή από έξω. Μία ωραία βραδιά λοιπόν με την παρέα νάσου και φτάσαμε.

Χώρος - απαίσιος!!! Και φυσικά εννοώ τη σάλα. Από τους πιο κρύους, ατημέλητους και πρόχειρους χώρους εστιατορίου στους όποιους έχω κάτσει σε όλη τη ζωή μου!!! Ακόμα και τα "πρόχειρα εστιατόρια" στα πανηγύρια είναι πολύ πιο αξιότιμα από αυτή τη σάλα!!!
Όχι κύριε ιδιοκτήτη - δεν μπορείς να λες ότι έχεις σάλα και να είναι ένα αχούρι μόνο για Νεάτερνταλ!!! Στην βαθμολογία έχω βάλει 1 γιατί δεν μπορώ να βάλω μηδέν ή -4!!!

Εξυπηρέτηση - Ναι καλά...
Για την ακρίβεια στον χώρο παραγγελιών η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή - στη σάλα είναι ο θεός μαζί μας. Κύρια αιτία το ότι κάποιοι από τους υπαλλήλους πρέπει να προσέχουν και τη σάλα. Μετά της 11 όμως το βράδυ μένουν μόνο δύο άτομα και τρέχουν σαν παλαβά!!!, όχι ότι δεν το κάνουν αυτό και μέχρι και της 11. Οπότε οι υπάλληλοι έτρεχαν και πολλές φορές έπρεπε να πας εσύ ο ίδιος για πεις να φέρουν ένα ακόμα μισόκιλο κρασί.
Όχι κύριε ιδιοκτήτη - δεν μπορείς να λες ότι έχεις σάλα και να απλά να παίζουν σε αυτή και κάποιοι από τους υπαλλήλους των παραγγελιών με την γλώσσα στο πάτωμα από το τρέξιμο, πρέπει να υπάρχει ξεχωριστός σερβιτόρος για τη σάλα!!!

Γεύση - ω ναι!!
Και εδώ διορθώνεται ως μαγείας μπορώ να πω η κατάσταση... Τα κρέατα του είναι απλά υπέροχα. Ότι και εάν έχω δοκιμάσει (εκτός από γουρουνοπούλα την οποία δεν έχω πετύχει την ώρα που περνώ το βράδυ), είναι απλά υπέροχα και μπορώ να πω από τα καλύτερα κρέατα που έχω φάει. Το εννοώ για όλα: από το κοκορέτσι, το κοντοσούβλι και τα παϊδάκια προβατίνα στη σχάρα μέχρι και τα σουβλάκια του. Όλα τα υπόλοιπα βέβαια είναι προκάτ και το κρασί του δεν είναι και το καλύτερο. Σημείωση ότι μέχρι της 11 το βράδυ το ΠΣΚ έχουν εξαντληθεί τα κρέατα από τις σούβλες.

Τιμές απόλυτα λογικές για την περιοχή.

Οπότε:
Εάν περνάτε από τη Θηβών σε αυτό το σημείο ή εάν μένετε στην περιοχή μην διστάσετε να παραγγείλετε από το κατάστημα. Το ίδιο έχω κάνω και εγώ δύο φορές μέχρι τώρα. Σε καμία όμως περίπτωση μην σκεφτείτε να κάτσετε στη σάλα του...

10 Σεπ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Μετά από τρεις επισκέψεις...
Την πρώτη φορά πήγαμε κατά λάθος με ένα φιλαράκι - μετά από καφέ στην πλατεία είπαμε να φάμε μία πίτσα. Πολύ κακή η επιλογή μας... Η πίτσα (πρέπει να ήταν σπέσιαλ) ειλικρινά δεν τρωγόταν.

Την δεύτερη φορά πήγα για πλάκα με δύο φίλους στους οποίους είχα εξηγήσει το πόσο κακή ήταν η πίτσα, αλλά δεν με πίστευαν. Πήρανε μία πίτσα έκαστος και εγώ μία καρμπονάρα. Η μία πίτσα ήταν καμμένη από κάτω, η άλλη άψητη και η δική μου καρμπονάρα είχε τόσα ζουμιά που σκεφτόμουν να παραγγείλω και ψωμί για παπάρες. Εννοείται ότι από τις πίτσες φαγώθηκαν μόνο δύο κομμάτια έκαστη και από την καρμπονάρα φαγώθηκε μόνο το 1/5...

Την τρίτη φορά πήγα με ένα ζευγάρι το οποίο ούτε και αυτό μπορούσε να πιστέψει ότι κάποιο κατάστημα μπορεί να σερβίρει τόσο κακό φαγητό. Εγώ πήρα αυτή τη φορά μία πίτσα αλά κρεμ, ο φίλος μία πίτσα αγροτική και η κοπέλα ένα ριζότο. Πήραμε και μία πατάτες με κρέμα τυριά και μπέικον ως αρχή και μία σοκολατόπιτα στο τέλος. Και οι δύο εντυπωσιάστηκαν με την ποσότητα - και οι δύο εκνευρίστηκαν με την ποιότητα. Ο φίλος δεν μπόρεσε να φάει πάνω από 3 κομμάτια πίτσας γιατί τον λίγωσε το ατελείωτο τυρί - το ίδιο και εγώ. Το δε ριζότο ήταν ένα κατάπλασμα και τίποτα άλλο... Οι πατάτες τρώγονταν όσο ήταν ζεστές, όταν κρύωσαν ήταν χειρότερες από ότι σε ένα φαστ φουντ και όσο για τον σοκολατόπιτα, αυτή ήταν ζεστή από έξω και πάγος μέσα!!!

Τελική αξιολόγηση;
Οι πίτσες είναι τεράστιες με τεράστια ποσότητα τυριού από πάνω. Η ζύμη είναι ιταλική και φτιάχνεται εκείνη τη στιγμή και όχι αραβική πίτα, αλλά άλλο πίτσα ιταλική και άλλο πίτσα ότι νάναι...
Οτιδήποτε άλλο πάρεις είναι πραγματικά τεράστιο - από τις μακαρονάδες (που είναι σίγουρα ένα πακέτο μακαρόνια η κάθε μία), μέχρι τις σαλάτες (οι οποίες για κάποιο περίεργο λόγο έχουν όλες ντομάτα!!! ) και τα επιδόρπια.
Με λίγα λόγια ποσότητα στο φουλ - ποιότητα στον πάτο!!!
Για την ακρίβεια η κοπέλα του φίλου μου είπε το εξής: είναι προσβολή για τους πελάτες μία τέτοια ποιότητα...

Όσο για την εξυπηρέτηση - μην ζητάτε πολλά. Μόνο οι κοπέλες είναι κάπως ευγενικές.
Εμείς που ζητούσαμε συνέχεια αναψυκτικά και την σοκολατόπιτα, ακούσαμε στο τέλος το: κάτι άλλο θέλετε; Με ύφος του τύπου: τι γουστάρεις ρε; να με κάνεις να τρέχω;;;

Πάντως το μαγαζί ήταν γεμάτο και τις τρεις φορές - από παρέες ηλικιωμένων (μάλλον θυμούνται παλιές κακές εποχές και θέλουν να ρεφάρουν), από οικογένειες (μάλλον το φτηνό πρέπει να ακούγεται καλό στα οικογενειακά αυτιά... ) και από ζευγαράκια (τι ρομαντικό να πληρώνεις τζάμπα μία σαλάτα και μία μακαρονάδα και να τρώτε και οι δύο από το ίδιο πιάτο... ). Οπότε εάν θέλετε να φάτε για μία εβδομάδα με λίγα χρήματα, εάν θέλετε ένα ρομαντικό δείπνο και έχετε ελάχιστα χρήματα ή τέλος έχετε περάσει δύσκολα χρόνια και θέλετε να ρεφάρετε με άφθονο κακό φαγητό, αυτή είναι η πιτσαρία σας!!!
Οι άλλοι μακρυά!!!
.

26 Φεβ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
10-16

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Κριτική μετά την τρίτη φορά που επισκέφτηκα το εν λόγω ταβερνάκι. Για την ακρίβεια επειδή την πρώτη φορά το μαγαζί μου άρεσε τα μάλα πήγα με άλλες παρέες τις επόμενες φορές για να έχω καλύτερη αντίληψη - και οι τρεις παρέες έμειναν το λιγότερο ευχαριστημένες. Το κυριότερο που του άρεσε ήταν το ότι όλα τα φαγητά ήταν σαν να τα είχαν μαγειρέψει σπίτι τους. Δηλαδή το τέλειο ταβερνάκι για μεζέδες και μπυρίτσα (ή κρασάκι).

Το μαγαζί όπως έγραψαν όλοι οι προηγούμενοι είναι πολύ απλό - στο φαγητό είναι το ατού του. Και αυτό γιατί οι ιδιοκτήτες φροντίζουν πραγματικά να έχουν καλή ποιότητα και να είναι σωστά μαγειρεμένα τα πιάτα του μικρού τους καταλόγου. Μία από τις φορές θελήσαμε μανιτάρια - η απάντηση ήταν ότι δεν είχε, γιατί δεν είχε βρει αρκετά καλά στην αγορά. Αυτό εμένα με ικανοποιεί περισσότερο από τύπου γκουρμέ καταστάσεις.

Από φαγητό τώρα:
Πολύ καλή η πολίτικη σαλάτα.
Καρβουνιά - ένα όνειρο.
Ντολμαδάκια - από τα καλύτερα που έχω φάει.
Τηγανιτές πατάτες στο χέρι.
Λουκάνικο Τζουμαγιάς και βουβαλίσιο απλά άπαιχτα.
Πανσέτα, σωστά ψημένη.
Τηγανιτή αρνίσια συκωταριά - άπαιχτη.
Συκώτι μόσχου - πολύ καλό.
Κολοκυθοκεφτέδες σαν της μαμάς!
Τηγανιά - καλή, όχι όμως όσο η καρβουνιά.
Μελιτζάνα σαγανάκι - καλή μεν πολύ λάδι δε...

Από εξυπηρέτηση:
Ψωμί πολύ καλό και φρέσκο ακόμα και την Κυριακή - ναι, είναι απολύτως αναγκαίο για τις βούτες...
Νερό κρύο σε κανάτα.
Κόκκινο κρασί πολύ καλό.
Το ίδιο και το ρακί τους.

Μειονεκτήματα:
Το να βρεις θέση να παρκάρεις - είναι λίγο δύσκολο δίπλα στο μαγαζί.
Δεν έχει κόκα κόλα ζήρο!!! Αααα!!! Εντάξει δεν χάθηκε και ο κόσμος....

Με λίγα λόγια το μαγαζί αξίζει για το φαγητό του, είτε είναι χειμώνας, είτε είναι καλοκαίρι. Εάν είσαστε από τον Πειραιά και δεν έχετε πάει, κάντε μία βόλτα και δεν θα βγείτε ζημιωμένοι.

06 Οκτ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
1-9

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Τρίτη φορά που επισκέπτομαι το κατάστημα σήμερα.

Το μέλος Vaggelis έχει δώσει πλήρη περιγραφή για το μαγαζί και το τι προσφέρει και άρα δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα άλλο για αυτό το θέμα.
Τα πιο σημαντικά κομμάτια του μαγαζιού είναι οι λουκουμάδες και τα παγωτά.
(Τα άλλα πιστεύω ότι είναι αδιάφορα... )

Πρώτα τα παγωτά - είναι απλά υπέροχα!!! Πήρα παγωτό φιστίκι και ήταν όντως φιστίκι Αιγίνης!!! Καϊμάκι τρομέρο!!! Δεν ξέρω από που αγοράζουν τα παγωτά τους, αλλά είναι κόλαση!!! Φχαριστιέσαι παγωτό!!!

Στους λουκουμάδες τώρα:
Όποιος μετράει θερμίδες απλά να μην περάσει από εκεί...
Όλοι οι υπόλοιποι θα ενθουσιαστούν...

Παρατηρήσεις:
α) Μην βάλετε σοκολάτα (μερέντα είναι), όταν τους ζητήσετε γεμιστούς - λιγώνει πάρα πολύ. Προτιμήστε την κρέμα λεμόνι ή τη μπανάνα.

β) Πάντα να τους παίρνετε με παγωτό. Έκανα το λάθος την πρώτη φορά και τους πήρα κλασσικούς με μέλι και καρύδια. Με παγωτό όμως φτάνει στα όρια της αμαρτίας!!!

γ) Η μερίδα φαίνεται μικρή - δεν είναι η άτιμη!!! Ειλικρινά, τρώνε δύο άτομα από μία μερίδα όταν μπει και το παγωτό!!!

δ) Πάρτε οπωσδήποτε και νεράκι - λιγώνουν οι άτιμοι!!!

Αρνητικό το μικρό μαγαζί που δεν σου επιτρέπει να καθίσεις πάντα (έχει πάρα πολύ κόσμο σχεδόν πάντα), αλλά η εξυπηρέτηση είναι από τις καλύτερες που έχω συναντήσει!!!

Την επόμενη φορά θα τους βάλω να μου φτιάξουν γεμιστούς μία από όλα με καϊμάκι παγωτό, βύσσινο και καρύδι!!!
Και μετά θα πάω σε κάνα μοναστήρι για εξομολόγηση...
.

12 Αυγ 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Συνήθως κάνω κριτική σε μαγαζιά στα οποία έχω πάει τουλάχιστον 3 φορές, όμως στην ψαροκασέλα θα δώσω την κριτική μου, έχοντας πάει δύο μόνο φορές και αυτό γιατί η περίπτωση είναι ενδιαφέρουσα.

Την πρώτη φορά η παρέα ήθελε να φάει κάτι και μια και μετά θα πηγαίναμε για ποτό στο Μπουρνάζι, πρότεινα τη ψαροκασέλα, απλά για να δω τι παίζει με την προσφορά.

Τη δεύτερη φορά πήγαμε εκεί κυρίως για να δοκιμάσουμε τα πιάτα που δεν είχαμε προλάβει τη πρώτη φορά, αλλά και γιατί άξιζε ο κόπος την πρώτη φορά.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος σαν κλασσική ψαρατοβέρνα νησιού - δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχει όμως κλιματισμό, μόνο ανεμιστήρες στην οροφή και με το ζόρι 2 τραπέζια στο πεζοδρόμιο, άρα στις μεγάλες ζέστες δεν προτείνεται. Ο χώρος μέσα είναι ουσιαστικά δύο δωμάτια με διαφορετική διακόσμηση το κάθε ένα. Στο σημείο δε που βρίσκεται, το βράδυ έχει ησυχία και μπορείς να απολαύσεις τις στιγμές.

Το φαγητό δεν είναι κάτι το σπουδαίο - κλασσικά θέματα με βάση την οικονομία των 13 ευρώ. Και τα ψαρικά που δοκιμάσαμε και τα κρεατικά ήταν σωστά ψημένα και τηγανισμένα. Το τζατζίκι και η τυροκαυτερή ετοιματζίδικα, οι πατάτες χειροποίητες, η χωριάτικη με ίχνος φέτας από πάνω, η πατατοσαλάτα και η καβουροσαλάτα ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις για την τιμή τους... Το νερό σε κανάτα. Το τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο, σχετικά καλό. Το κακό είναι ότι έχει μόνο μπύρα Βεργίνα - και τις δύο φορές αυτό δεν μας πείραξε...

Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή και τις δύο φορές που πήγα.
Στη δεύτερη δε επίσκεψη ο υιός της οικογένειας τραγουδούσε με το μπουζούκι του και μας είπαν ότι σχεδιάζουν να το εφαρμόσουν αυτό και το χειμώνα...

Γενικά δεν θα πας για να φας σε αυτό το κατάστημα - δεν είναι εστιατόριο, ούτε και μουράτο μεζεδοπωλείο. Ουσιαστικά θα τολμήσω να το πω ότι είναι το μαγαζί της παρέας, όπως και των φοιτητών επίσης - άφραγκων ή μη. Η τιμή των ποτών με τους μεζέδες είναι η τέλεια προσφορά για να περάσεις με την παρέα σου λίγες καλές ώρες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα φύγει κάποιος από τον Καρέα ή από τη Γλυφάδα για να το επισκεφτεί.

Και οι δύο παρέες με τις οποίες πήγα βρήκαν την γενική ιδέα και το περιβάλλον αρκετά καλά, τόσο ώστε ήδη σχεδιάζουμε να το επισκεφτούμε ξανά από Οκτώβρη και μετά, όταν θα έχει πέσει η θερμοκρασία...

27 Ιαν 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

To εν λόγω μαγαζί βρίσκεται στο ίδιο σημείο σαν χασαποταβέρνα περίπου 30 χρόνια.
Ουσιαστικά ήταν κρεοπωλείο το οποίο ο ιδιοκτήτης το μετέτρεψε σε χασαποταβέρνα κλείνοντας την πρασιά. Ειλικρινά δεν υπάρχει χώρος μέσα στο κατάστημα για να κάτσει άνθρωπος.

Το χειμώνα έχει σόμπες υγραερίου που κρέμονται από το ταβάνι
Είναι κάπως μακριά από το μπουρνάζι και έχει σχετική ησυχία.
Όπως είπε και ένα φιλαράκι θυμίζει αχνά επαρχία...

Γενικά το κατάστημα δεν θα το λέγαμε φτηνό, δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε αυτά που προσφέρει (π.χ. ο κατάλογος έχει πολλά ορεκτικά δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα), ούτε έχει κάτι σπέσιαλ. Χασαποταβέρνα είναι - εκεί βρίσκεται η ουσία για την οποία πηγαίνουμε.

Το ψυγείο με τα κρέατα είναι σε κοινή θέα (κάτω από τα κέρατα...) - δίπλα στο ψυγείο είναι ο πάγκος του χασάπη.

Όποιο κρέας χρειαστεί, απλά ανοίγει το ψυγείο το παίρνει και μπροστά στα μάτια σου το λιανίζει... Επίσης μπορείς να κάνεις και παραγγελιά στο κρέας: θέλω αυτό το κομμάτι από αυτό το ζώο.

Εντάξει δεν αρέσει και πολύ αυτό στον ιδιοκτήτη, αλλά εάν είναι μεγάλη παρέα και άρα αρκετή η ποσότητα, τότε δεν δυσανασχετεί...

Μερικές φορές που βρίσκει καλό σφαχτό (ιδιαίτερα προβατίνα) και είναι χειμώνας, το έχει έξω από το ψυγείο για να το δουν όλοι και αν θέλουν να παραγγείλουν.
Αυτό, το καταλαβαίνω, δεν αρέσει σε πολλούς, εμείς όμως οι λάτρεις του κρέατος το βρίσκουμε θεσπέσιο.....

Πέρα από αυτό έχει κάποια κλασσικά της σούβλας κάθε βράδυ, π.χ. κοκορέτσι ή κοντοσούβλι, τα οποία όμως είναι σε σχετικά μικρές ποσότητες και τελειώνουν γρήγορα.
Είναι γραμμή του μαγαζιού να μην μένει ψημένο κάτι για την επόμενη μέρα.
Εάν βρει καλό συκώτι κάνει πολύ καλό φριγαδέλι.

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι όταν λέμε παϊδάκια από αρνί, είναι από μικρό αρνί και δη καλό αρνί με όλο του το πάχος, όπως θα το έπαιρνα να το φτιάξω εγώ στο σπίτι μου.

Από εξυπηρέτηση τώρα... θα περιμένετε αρκετά. Τα κρέατα ψήνονται εκείνη τη στιγμή στα κάρβουνα στον χρόνο που πρέπει. Ξεχάστε το "πάω και θα με σερβίρουν σε 15 λεπτά". Τα υπόλοιπα (σαλάτα ή ότι έχει για ορεκτικό εκείνη την ημέρα ή εάν έχετε προλάβει καμία σούβλα) θα έρθει γρήγορα για να καταλαγιάσει την πείνα μέχρι να έρθουν τα ψημένα κοψίδια. Η εξυπηρέτηση κατά τα άλλα είναι γενικά καλή.

Οι πατάτες είναι χειροποίητες και όταν είναι τίγκα το μαγαζί απλά μπορεί να έρθουν ποτέ...
Από γλυκό στο τέλος σερβίρει χαλβά σιμιγδαλένιο, άντε αν του το ζητήσεις μηλαράκι ή πορτοκάλι ή καρπούζι - τίποτα άλλο.

Το κρασί το άσπρο δεν είναι καλό - το κόκκινο είναι αρκετά καλό...
Το ψωμί επίσης το φέρνει ψημένο, αλλά κουβουρνισμένο.

Όσες φορές έχουμε πάει δεν έχουμε πληρώσει πάνω από 25 ευρώ το άτομο και έχουμε σκάσει από το φαΐ - και αυτό όταν παραγγέλνουμε παϊδάκια από αρνί (έχει και παϊδάκια από προβατίνα).

30 Δεκ 2013

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Στο μαγαζί πηγαίνουμε εδώ και δύο χρόνια η παρέα, κυρίως τα Σάββατα.
Δεν μπορεί να το πει κάποιος κουτούκι - καπηλείο ταιριάζει καλύτερα.

Χώρος:
Μία παλιά μονοκατοικία του 1930, στην οποία έχουν κλείσει και την αυλή για να μπορούν να σερβίρουν και εκεί. Για την ακρίβεια έχουν δημιουργηθεί τέσσερα διαφορετικά ντεκόρ, τέσσερις διαφορετικοί χώροι!!! Δύο έξω στην αυλή και δύο μέσα, οι οποίοι ναι μεν δεν διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους, αλλά δημιουργούν ένα άλλο συναίσθημα ο κάθε ένας...

Στους τοίχους του εσωτερικού χώρου γίνεται ο χαμός από κάθε είδους παλαιό πίνακα, καθρέπτη ή οτιδήποτε άλλο αντικείμενο του παρελθόντος π.χ. μπακίρια.
Στις άκρες υπάρχουν πατάρια με βαρέλες κρασί. Μην ανησυχείτε όμως: μόνο τα βαρέλια στο μεταλλικό πατάρι είναι γεμάτα.

Τα δε τραπέζια είναι ένας αχταρμάς με ότι τραπέζι μπορεί να βρεθεί διαθέσιμο - μέχρι ενός σημείου και οι καρέκλες. Για την ακρίβεια υπάρχουν ακόμα και ντιβάνια....
Στην αυλή ο χώρος είναι περίπου ο ίδιος διαμορφωμένος - μόνο που υπάρχουν μέχρι και αγάλματα.

Ακόμα και οι τουαλέτες του μαγαζιού είναι στο σημείο που υπήρχαν στην μονοκατοικία! και ήταν πάντα καθαρές τις φορές που τις επισκεφτήκαμε.

Φαγητό:
Το μεγάλο μείον είναι ότι δεν υπάρχει κατάλογος και δη με τιμές.
Παραγγελίες παίρνει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης και κάθε φορά εκτός από τα συνηθισμένα έχει και κάποια πιάτα ημέρας, τα οποία τα έχει γραμμένα στο πίσω μέρος από το μπλοκάκι στο οποίο γράφει την παραγγελία.

Το φαγητό δεν λέει πολλά, ούτε έχει κάτι το εξαίσιο ή το περίεργο. Είναι καλομαγειρεμένο και νόστιμο, αλλά μέχρι εκεί.
Εμείς παίρνουμε πάντα κρεατικά για συνοδεία με το κρασί, αλλά έχει σε μόνιμη βάση και ψαρικά.

Το χύμα κρασί του είναι καλό.
Για φρούτο και γλυκό, μην το ψάχνετε... Φρούτο κάνα μηλαράκι και γλυκό σιμιγδαλένιος χαλβάς.

Εξυπηρέτηση:
Τόσες φορές δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.
Τις παραγγελίες τις παίρνει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης και υπάρχουν δύο σερβιτόροι. Όταν έχει πολύ δουλειά αργεί. Εμάς όμως δεν μας νοιάζει αυτό γιατί ξέρουμε ότι δεν έχουμε επισκεφτεί ταχυφαγίο.

Να παρατηρήσω ότι πάντα μας φέρνει νερό από κανάτα και ότι έρχεται άμεσα με το που θα καθίσουμε μαζί με τον άρτο και τα πιάτα. Μετά έρχεται η παραγγελία των ποτών και μετά έρχεται ο ιδιοκτήτης να πάρει παραγγελία.

Γιατί πάμε εμείς εκεί;
Για το ότι είναι καπηλείο!!!
Με καλό κρασί, καλή μουσική (την τελευταία φορά είχε βάλει ρεμπέτικα από παλιούς δίσκους του 30), περίεργη προς αρκετά καλή ατμόσφαιρα και καλούς μεζέδες, νιώθεις ότι φεύγεις από το τώρα, ότι πηγαίνεις για λίγο κάποια χρόνια πίσω.

13 Δεκ 2013

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
1-9

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Ένα από τα παιδιά της παρέας μένει στα Καμίνια.
Όταν βρισκόμαστε στο σπίτι του, παραγγέλνουμε πάντα από τα Μετέωρα σουβλάκια.

Το κατάστημα έχει πολύ καλό σουβλάκι.
Μπορεί να τα έχει 2 ευρώ το ένα, αλλά είναι μεγάλα σε σύγκριση με τα άλλα σουβλάκια και έχουν πολύ κρέας μέσα.
Σε σημείο που μία κοπέλα της παρέας χορταίνει μόνο με ένα!!!

Προσωπικά προτιμώ το σουβλάκι με κοτομπέικον - και αυτό επίσης κοστίζει 2 ευρώ το ένα. Βέβαια αρκετές φορές αργά το βράδυ του έχει τελειώσει το κοτομπέικον..
Μεγάλες, για το κόστος τους, είναι και οι σαλάτες, αλλά και οι άλλες μερίδες του, ακόμα οι απλές μερίδες πατάτες (η μερίδα πατάτες με τη σως με μπέικον είναι εξαίσια και άκρως παχυντική).

Μία φορά μόνο πέρασα από το κατάστημα (Κυριακή μεσημέρι) για να παραλάβουμε μία παραγγελία που είχαμε κάνει ενώ ήμασταν για καφέ στο Μικρολίμανο...
Το κατάστημα έχει 3-4 τραπεζάκια μέσα και άλλα τόσα έξω...

Δεν έχω δει ποτέ κατάλογο για να ξέρω τι άλλο διαθέτει το κατάστημα - ποτέ δεν χρειάστηκε, γιατί πάντα παραγγέλνω τα σουβλάκια του και τις σαλάτες του οι οποίες είναι εξαίσιες...

Μπορώ άνετα λοιπόν να γράψω ότι τα σουβλάκια του είναι κλάσεις ανώτερα, ακόμα και από πλευράς ποιότητας κρέατος, από αυτά που σερβίρουν άλλα ονομαστά παρόμοια καταστήματα...