Loader

RedAlex

Κριτικές: 1
Μέλος από: Ιαν 2015

Εμφάνιση:

11 Ιουν 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Τρία άτομα είπαμε για Κυριακή μεσημέρι να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα της γειτονιάς και του κέντρου και να δοκιμάσουμε κάτι από τις προτάσεις των περιοδικών. Ο δρόμος μας έβγαλε στο Χρύσα Χρύσα.

Ένα συμπαθητικό μαγαζάκι, με πολύ λιτή διακόσμηση (δεν με ενόχλησε γιατί δεν ήταν λευκό νοσοκομειακό, αλλά ωραίο γκρι και ένα βάζο με ήλιους και ελιόκλαδα) και ανύπαρκτη μουσική (η απουσία της μουσικής ήταν ενοχλητική)

Η τουαλέτα καθαρή και τακτοποιημένη.

Αρχικά μας έφεραν ωραίες ελίτσες με ζυμωτό ψωμί. Ε, θα μπορούσε να είναι διπλάσια η ποσότητα του ψωμιού.

Σκεφτηκαμε να μην παραγγείλουμε πολλά για να βεβαιωθούμε πρώτα οτι μας ικανοποιεί σε γεύση και ποσότητα και δεν θα μετανιώσουμε για την επιλογή μας.

Ήρθαν λοιπόν στο τραπέζι μας σχεδόν όλα μαζί:
Μια σαλάτα πράσινη με κριθαρένια παξιμάδια ελάχιστο τυρί, κάπαρη, κάτι σαν πέστο και λίγη τριμμένη ντομάτα

Ένα χούμους, άνοστο και σφιχτό με καλή συνοδεία από κομμένα πικάντικα πιτάκια. Θύμιζε περισσότερο φάβα, δεν ένιωθα το ταχίνι, το λεμόνι το ζητήσαμε και το αλάτι (το έφερε σε μύλο, χοντρό ροζ! Μπράβο )

Κολοκυθοκεφτέδες, νόστιμοι αλλά μικροί και λίγοι, συνοδευόμενοι από μια κόκκινη σαλτσούλα που δεν τους ταίριαζε.

Πατάτες τηγανίτες, φρέσκες και καλοτηγανισμένες.

Κόκκινο κρασί χύμα, ευτυχώς ήταν καλό.

Ε, πήραμε και μια φέτα κλασική.

Από αυτό το σημείο και μετά χάσαμε το σέρβις. Η κοπέλα που ήταν στο σέρβις φαινόταν πολύ αγχωμένη και γενικά την ψάχναμε αρκετή ώρα μέχρι να μας δει και η άλλη κυρία ξέχναγε να μας φέρει έξτρα κρασί που ζητάγαμε.

Στην πορεία ήρθε και το κότσι (είπαμε να το μοιραστούμε γιατί φανταστήκαμε ότι θα είναι μεγάλο ) το 50% ήταν δέρμα και λίπος καθόλου ξεροψημένο απ´έξω. Με μια σως από πάνω μεταξύ μπάρμπεκιου και κέτσαπ και τέσσερα κομμάτια πατάτες φουλ στο λάδι. Δεν μας ικανοποίησε.

Και το κρασί συνεχιζει να έρχεται με δυσκολία στο τραπέζι...

Προς το τέλος ζητήσαμε ξανά τον κατάλογο για να πάρουμε γλυκά. Αντί για αυτό μας τα είπε προφορικά και από μακριά. Φυσικά συγκράτησα μόνο το τελευταίο που είπε και καταλάβαμε ότι δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει. Έτρεχε και δεν έφτανε από το άγχος, αυτό δεν μας έκανε να αισθανόμαστε ευπρόσδεκτοι και χαλαροί, αλλά ανήσυχοι.

Ζητήσαμε δυο φορές τον λογαριασμό, ο οποίος ήρθε λάθος και χωρίς κάποια μαστίχα ή μικρό κέρασμα.

Τα πιάτα είχαν προσεγμένη εμφάνιση, αλλά ως εκεί. Πήραμε μια σαλάτα, τέσσερα ορεκτικά, ένα κυρίως και 1 1/5 λίτρο κρασί με κόστος 50 ευρώ. Δηλαδή για μεζέδες και κρασί 50ευρω;! Υπερτιμημένο το βρήκα.