Loader

Panos Pan

Κριτικές: 2
Μέλος από: Φεβ 2015
7 medium

Εμφάνιση:

7 medium

19 Μάρ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Σήμερα 15/03/2015 πήγα στο εστιατόριο "Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΠΟΥΝΗΣ". Λίγο το έξυπνο όνομα, λίγο που είμαι γείτονας βρέθηκα Κυριακή μεσημέρι για φαγητό. Ο χώρος πάρα πολύ καλός, πολύ φροντισμένος και μια και είναι πολύ καινούργιος όλα φαινόντουσαν πολύ καθαρά και αστραφτερά. Εντύπωση μου έκανε το πολύ ενδιαφέρον πάτωμα που παραπέμπει σε αμμουδιά.

Τα παιδια στην εξυπηρέτηση ευγενικά και τα πιάτα ευπαρουσίαστα. Και φτάνουμε στο ουσιώδες κάθε εστιατορίου, το φαγητό.......

Από ορεκτικά πήραμε μία σκορδαλιά, αρκετά καλή, μία φάβα λίγο περισσότερο κρεμώδη από ότι πρέπει, μια σαλάτα με βραστά λαχανικά που ήταν πολύ λίγη.... (παιδιά τα λαχανικά είναι σχεδόν τσάμπα στην Ελλάδα) φρέσκες τηγανιτές πατάτες, υπερβολικά αλατισμένες.

Για κυρίως πιάτο πήραμε καλαμαράκια (θράψαλα) τηγανητά, συμπαθητικά τα λες και δύο μερίδες ανάλατο γαύρο που κινείτο μεταξύ του βραστού και του τηγανητού.... Ο ένας φίλος που πήρε καλαμάρι ψητό ήταν τόσο μικρή η μερίδα του, που παραπονέθηκε στον σερβιτόρο. Ο σερβιτόρος κάτι ξεκίνησε να λέει ότι το καλαμάρι μαζεύει αλλά ο φίλος ήταν ανένδοτος και επέστρεψε το πιάτο πίσω. Σε λίγο ήρθε πάλι ο σερβιτόρος με το ίδιο πιάτο και του είπε ότι η διεύθυνση θα του προσφέρει δωρεάν ακόμα μία μερίδα, πράγμα που το έκανε. Αυτό το θεώρησα αρκετά καλή κίνηση εκ μέρους του καταστήματος, που θα είχε αποφευχθεί όμως, αν από την αρχή η μερίδα ήταν σωστή ως προς το μέγεθος.

Για να συνοψίσουμε, μία σκορδαλιά, μία φάβα, μία πατάτες, μία σαλάτα βραστών λαχανικών, 2 μερίδες γαύρο τηγανητό, ένας καλαμάρι ψητό, καλαμαράκια (θράψαλα) τηγανητά και ένα τέταρτο λευκό κρασί κοστίσανε 54 ευρώ. Θα ξαναπάω ; Μάλλον όχι.

7 medium

10 Φεβ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Σάββατο βράδυ, 6 Φεβρουαρίου 2015, μαζί με δύο φίλους, βγήκαμε για φαγητό και το ωραίο περιβάλλον του μαγαζιού, μας κέντρισε την προσοχή και είπαμε να το επισκεφτούμε. Το περιβάλλον όπως έγραψα και πιο πριν, είναι ενδιαφέρον και τα παιδιά στην υποδοχή, είναι εμφανίσιμα και ευγενικά. Το πρώτο πρόβλημα ήταν που δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι. Με δική μας πρωτοβουλία καθόμαστε έξω και πρόθυμα μας ανάψανε και την σόμπα. Θα σας περιγράψω τώρα το φαγητό.

Πρώτα.
Μια σαλάτα σήζαρς, ούτε κακή, ούτε αξέχαστη.
Μπαλοτίνια κοτόπουλου, όπου το κοτόπουλο κατά την άποψη μου δεν ήταν ιδιαίτερα φρέσκο.
Σαλάτα ταμπουλέ, εντελώς άνοστη.

Ανάμεσα στα πρώτα και στα δεύτερα μεσολάβησε ένα διάλειμμα σαράντα λεπτών όπου μας εξόντωσε. Κάποια στιγμή ήρθε ένα ευγενικό παιδί και μας άλλαξε τα σερβίτσια και ήρθαν και τα δεύτερα.

Δεύτερα.
Σνίτσελ, μέτριο.
Σκαλοπίνια, σχετικά σκληρά και είναι απορίας άξιο πως τόσο λεπτά κομμάτια κρέατος ήταν τόσο σκληρά.
Κοτόπουλο με μετσοβόνε. Το μετσοβόνε είναι ένα πολύ έντονο τυρί. Εξαφάνισε τα πάντα.

Οι μπύρες που ήπιαμε ήταν εξαιρετικές.

Στο τέλος ο κύριος που εισέπραξε τον λογαριασμό μας ρώτησε αν περάσαμε καλά. Συνήθως λέω κάτι του τύπου "μια χαρά, ευχαριστώ". Την συγκεκριμένη φορά όμως είπα ότι δεν ευχαριστήθηκα καθόλου. Ο κύριος εξαιρετικά ευγενικός προσπάθησε να με πείσει ότι το φαγητό είναι πολύ υψηλής ποιότητας, εγώ όμως εξακολουθούσα και είχα αντιρρήσεις. Δεν με έπεισε, δεν τον έπεισα....