Loader

grigsgr

Κριτικές: 1
Μέλος από: Φεβ 2015
6 medium

Εμφάνιση:

6 medium

14 Φεβ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Να ξεκινήσω αναφέροντας ότι στο εν λόγω μαγαζί πηγαίνω με φίλους (πολλούς) τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω παραγγείλει όλο τον κατάλογο οπότε δεν θα μπώ στη διαδικασία να επισημάνω το ένα φαγητό ή το άλλο για το ποιό μπορεί να ήταν το καλύτερο.

Συνολικά με τις παρέες που έχουμε πάει πάντως, μπορώ να βεβαιώσω ότι μας άρεσαν πάρα πολύ οι πίτες τη Θάλειας οι οποίες είναι πάρα πολύ νόστιμες, φρέσκες και τηγανισμένες, όχι ψημένες οπότε όσοι είστε μαθημένοι στις πίτες απο τη γιαγιά σας, να πάτε σε εκείνη να τις τρώτε, εδώ οι πίτες είναι διαφορετικά φτιαγμένες, έρχονται ζεστές στο τραπέζι, μυρίζουν φρέσκο και θέλεις να τρως χωρίς σταματημό.

Μας αρέσουν τα φρέσκα χόρτα που η Θάλεια έχει πάντα και τρώμε, απο αρμυρίκια μέχρι το τι μπορεί να έχει κάθε εποχή. Τελευταία έχουμε αρχίσει τις ποικιλίες για να μην μπαίνουμε στην διαδικασία να παραγγέλνουμε διαφορετικά κρέατα και γεμίζουμε πιάτα. Μας εντυπωσίασε το εκπληκτικό και εκπληκτικά νόστιμο λουκάνικο, το χοιρινό που ήταν πολύ καλά μαγειρεμένο και τα μπιφτέκια.

Για το κρασί δεν έχουμε κάποια άποψη καθώς την βγάζουμε με νερό μιας και δεν είμαστε και ιδιαίτερα αγαπημένοι με το αλκοόλ.

Καθώς πάμε απο την στιγμή που άνοιξε ουσιαστικά το μαγαζί, απο την δεύτερη φορά ξεκινήσαμε να επισημαίνουμε κάποια στοιχεία που θεωρούμε λάθος και προς έκπληξή μας τα βλέπαμε να διαφοροποιούνται προς το καλύτερο. Σαφώς σαν μαγαζί δεν είναι όλα τα φαγητά τέλεια αλλά για αυτό η Θάλεια είναι μέσα στην κουζίνα και ο υιός της έρχεται στο τραπέζι, για να τα αναφέρετε και να τα διαφοροποιήσουν προς το καλύτερο.

Τα συκωτάκια που βλέπω ότι πολλοί σας τα αναφέρετε, τα έχουμε δοκιμάσει και έτυχε να είναι τόσο μαλακά που μόνο που έβαζες το πιρούνι επάνω έμπαινε μόνο του μέσα σαν να έλιωναν και τα έχουμε πετύχει και λιγότερο ωραία. Κάθε φορά όμως ήταν αρκετά γευστικά και τα απολαύσαμε.

Πήγαμε χθες Τσικνοπέμπτη και ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο σκεφτήκαμε ότι μάλλον -καθώς έχουμε αναπτύξει και μια οικειότητα πλέον- θα αργήσουν να έρθουν τα πάντα αλλά, προς μεγάλη μας έκπληξη δεν καθυστέρησε να έρθει κανένα πιάτο.

Το μαγαζί δεν είναι και ότι πιο εύκολο για να το εντοπίσει κανείς αλλά δεν είναι και κάτι που θα δυσκολευτεί κάποιος για να το βρει. Αρκετά φιλικό περιβάλλον και με μια αυλή έκπληξη που είναι πάρα πολύ απολαυστική. Όσο για το εσωτερικό του, εντάξει, ένα πολύ απλό διακοσμητικά και σαν περιβάλλον μαγαζί, μην περιμένεις να μπεις μέσα και να εντυπωσιαστείς. Το βάρος πέφτει στις γεύσεις εδώ.

Οι μερίδες ίσως θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο μεγάλες αλλά θα μπορούσαν να αυξηθούν και οι τιμές αν γίνει κάτι τέτοιο, ενώ είναι πραγματικά (πάω δυο χρόνια συνεχώς λέμε) σταθερές όλο αυτό τον καιρό και τα υλικά παραμένουν το ίδιο καλά!

Έναυσμα της κρητικής είναι ότι τυχαία μέσα απο αναζήτηση έπεσα στη σελίδα και είδα τα σχόλια τα οποία αν μη τι άλλο θεώρησα άδικα ή όχι τόσο σωστά.

Γιατί να προτιμήσεις τον χώρο; Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ μια όμορφη, ήσυχη και απλή επιλογή για νόστιμο φαγητό.