Loader

Elef Mp

Κριτικές: 2
Μέλος από: Φεβ 2015

Εμφάνιση:

31 Αυγ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Ψάχνοντας στο ask4food, μετά από αποτυχημένες συμβουλές φίλων, βρήκαμε και έναν άλλον κήπο στο Χαλάνδρι αλλά αυτή τη φορά πιο ευρύχωρο χωρίς να είναι τα τραπεζάκια το ένα επάνω στο άλλο. Με κάποια μάλιστα τραπεζάκια κυριολεκτικά μέσα στο πράσινο, τόσο που η υπόλοιπη παρέα μπαίνοντας στην αυλή δεν μπόρεσαν να μας εντοπίσουν αμέσως. Πιστεύω από τους ποιο ωραίους κήπους στο σημερινό Χαλάνδρι.
Επειδή όμως δεν μ αρέσει να μακρηγορώ μπαίνω στο θέμα.

Ο χώρος πολύ όμορφος που όμως τον σκίαζε ένας κάποιος θόρυβος από την Λ. Πεντέλης.

Η εξυπηρέτηση καλή από μια σερβιτόρα που πριν παραγγείλουμε μας έφερε το καλωσόρισμα (ελιές ρακί και στικάκια από ψημένο ψωμί )

Το φαγητό πολύ καλό στη γεύση και οι μερίδες χορταστικές τόσο που στο τέλος επειδή κάποια πράγματα περίσσεψαν, μας πρότεινε να μας τα δώσει σε πακέτο (χωρίς να το ζητήσουμε, πολύ σωστό για μαγαζί).

Τέλος ευχάριστη έκπληξη ο λογαριασμός οι τιμές σε όλα πολύ καλές και το πιο σημαντικό, όπως μάθαμε, έχουν απορροφήσει την αύξηση του Φ. Π. Α κρατώντας τις τιμές στα ίδια επίπεδα, πράγμα που μας έκανε εντύπωση, τη στιγμή που ακόμα και τον καφέ τον έχουν ανεβάσει όλοι και όχι μόνο κατά 10% της διαφοράς (από 13% στο 23%) αλλά και στρογγυλοποιημένο προς τα επάνω.

Νομίζω πως βρήκαμε τον κήπο που ψάχναμε για το υπόλοιπο καλοκαίρι αν και από ότι είδαμε και ο εσωτερικός χώρος είναι εξ’ ίσου συμπαθητικός και προσεγμένος από πέτρα και ξύλο πολύ τέλειος συνδυασμός είναι ένα μαγαζί για όλες τις εποχές.

Εμείς θα ξαναπάμε και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

07 Αυγ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Σαββατόβραδο καλοκαιριού και είπαμε να πάμε για φαγητό σε καμιά αυλή για λίγη δροσιά (όσο μπορεί κανείς να βρει δροσιά στην καλοκαιρινή Αθήνα). Έτσι αποφασίσαμε να επισκεφτούμε την Μπεμπέκα στο Χαλάνδρι πρόταση φίλου.

Κλείσαμε τραπέζι γιατί μας είχε προειδοποιήσει πως ειδικά Σαββατόβραδο δεν θα βρίσκαμε χωρίς κράτηση. Όμως με το που μπήκαμε στην αυλή αισθάνθηκα κάπως άβολα έτσι κοντά που ήταν τα τραπέζια το ένα με το άλλο. (αν ήσουν λίγο περίεργος μπορούσες να μάθεις όλα τα νέα της πλαϊνής παρέας ) και αν έκανες να αλλάξεις λίγο θέση στη καρέκλα σου ενοχλούσες τον πίσω σου η αλήθεια είναι πως μ αρέσει να τρώω κάπως άνετα (άλλωστε όταν πας για φαγητό δεν πας να στριμωχτείς)

Στη συνέχεια αρχίσαμε να απορούμε τι είχε βρει ο φίλος μας στο συγκεκριμένο μαγαζί και μας το σύστησε (όταν τον ρώτησα μου είπε πως επειδή 2 φορές που προσπάθησε να πάει και δεν είχε βρει τραπέζι υπέθεσε πως ήταν καλό).

Αλλά ας προχωρήσω στα κυρίως, προσωπικό εντελώς απρόσωπο χωρίς προσπάθεια να σε κερδίσει.

Φαγητό μέτριο χωρίς κάτι το ξεχωριστό στις γεύσεις μερίδες αρκετά καλές που σώζανε κάπως την κατάσταση αν και με μπόλικες πατατούλες συνοδεία.

Όσο για το κρασί (παραγγείλαμε κόκκινο) αν πω πως δεν μπορούσε να το πιεις δεν θα ήταν υπερβολή (θα έκανε μάλλον για τη σαλάτα ή για πολύ θυμωμένους) και όταν είδα και τη τιμή, για κρασί χύμα, ανατρίχιασα.

Συνοψίζοντας φαγητό μέτριο, εξυπηρέτηση χωρίς σχόλιο, χώρος επίσης χωρίς σχόλιο, τιμές τσιμπημένες

Την άλλη φορά θα ψάξω για κάτι καλύτερο και χωρίς την ζητήσω την βοήθεια φίλου.