Loader

olga155

Κριτικές: 1
Μέλος από: Μάρ 2015
5 medium

Εμφάνιση:

5 medium

01 Μαι 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Επισκέφθηκα το συγκεκριμένο εστιατόριο το μεσημέρι του Σαββάτου, 25/04/2015..

'Υστερα απο μία σύντομη βόλτα κατα μήκος της ακτής κουμουνδούρου, διαπίστωσα ότι ήταν απο τα λίγα μαγαζιά στη περιοχή που πραγματικά είχαν γεμάτα αρκετά τραπέζια και ο χώρος σε παρότρυνε να το προτιμήσεις καθώς διέφερε σημαντικά σε σχέση με τα υπόλοιπα εστιατόρια που εδρεύουν στο Μικρολίμανο. Έτσι λοιπον, μαζί με το αγόρι μου αποφασίσαμε απο κοινού να το επιλέξουμε για το μεσημεριανό μας γεύμα.

1) Χώρος: Με ενθουσίασε εξ αρχής η αρχιτεκτονική άποψη του εστιατορίου, καθώς ήταν αρκετά ιδιαίτερη και θύμιζε αρκετά σε Παράγκα, με τον εκλεπτυσμένο όρο όμως της λέξης. Υπήρχαν στους τοίχους πόρτες παλαιότερης εποχής, τα μαξιλαράκια ήταν απο ύφασμα σάκων και στο ταβάνι κρεμόντουσαν κουζινικά σκεύη που παρέπεμπαν επίσης σε παλαιότερα χρόνια. Αρκετά προσεγμένα όλα, ώστε να συνάδουν σε ένα θετικό διακοσμητικά αποτέλεσμα.

2)Εξυπηρέτηση: Η εξυπηρέτηση ήταν αρκετά καλή, καθώς με το που κάτσαμε στο τραπέζι κατέφθασε απευθείας ο σερβιτόρος προσφέροντας μας τα σουπλά, καταλόγους και νερό. Υπήρχαν πολλαπλοί σερβιτόροι, δεν είχαμε έναν συγκεκριμένο και τα πιάτα που παραγγείλαμε κατέφθασαν γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις, παρ'όλη την πολυκοσμία που υπήρχε. Το μόνο που μου ξένισε, ήταν ότι ένας εκ των σερβιτόρων ήταν αρκετά απαθής και διόλου ευχάριστος, ίσως λόγω και του φόρτου εργασίας που του είχε παρουσιαστεί.

3)Γεύση: Παραγγείλαμε τα εξής πιάτα με τις αναγραφόμενες τιμές:

α. Κολλητήρια: 5,80 Ευρώ
Ήταν κοτοπουλάκια, τα επονομαζόμενα και μπουκίτσες, τα οποία ήταν παναρισμένα με φρυγανιά. Αρκετά νόστιμα, θύμιζαν σπιτικά και πλούσια σε ποσότητα.

β. Μπριζολάκια Χοιρινά: 7,80
Ως κύριο πιάτο επέλεξα τα μπριζολάκια τα οποία συνοδευόντουσαν με πατάτες τηγανιτές, μια μικρή σαλάτα μερικών λαχανικών και τα ίδια είχαν απο ως επικάλυψη κομματάκια απο χαλούμι. Εξ ίσου νόστιμα και σε μεγάλη ποσότητα, με λίγο λίπος παραπάνω για τα μέτρα μου.

γ. Κότσι μερίδα: 7,60
Η άλλη μερίδα που διαλέξαμε ήταν το κότσι, το οποίο συνοδευόταν κι αυτό με τηγανιτές πατάτες και ήταν νόστιμο και καλοψημένο.

δ. Μπύρα: 3,50
Παραγγείλαμε μπύρα για να συνοδεύσουμε τα πιάτα μας, η οποία όμως δεν ήταν κρύα όσο έπρεπε.

Value For Money:
Θα έλεγα εν γένει ότι οι τιμές των κυρίως πιάτων ήταν σχετικά ικανοποιητικές, αν λάβουμε υπόψη ότι μιλάμε για Μικρολίμανο. Αυτές που μου φάνηκαν αρκετά τσιμπημένες τιμολογικά ήταν οι σαλάτες, οι οποίες καθολικά άγγιζαν αισίως τα 8 με 9 ευρώ. Μερικές ήταν πιο ακριβές και από πολλά κυρίως πιάτα, όπως επίσης και σε υψηλές τιμές ήταν τα ορεκτικά τους.

Σε γενικές γραμμές, έμεινα ικανοποιήμενη απο το συγκεκριμένο εστιατόριο, αλλά θεωρώ οτι εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι υπερβολικό η τιμή μιας σαλάτας ή ενός απλού ορεκτικού να πλησιάζει στα 10 ευρώ. Επίσης, ένα πιάτο που επίσης μου φάνηκε απρόσιτο απο άποψη τιμής ήταν οι τηγανιτές πατάτες οι οποίες κόστιζαν 4,5 ευρώ!