Γευστικές ιστορίες και κριτικές για τα εστιατόρια της Αθήνας

Τo ask4food.gr φιλοξενεί τη μεγαλύτερη ελληνική online κοινότητα των φίλων του καλού φαγητού. Οι καλοφαγάδες της πόλης δημοσιεύουν κριτικές και βαθμολογίες για τα εστιατόρια που επισκέπτονται, ψηφίζουν τους χρήστες και τις κριτικές που εμπιστεύονται και δημιουργούν τις δικές τους προσωπικές λίστες με τα αγαπημένα τους εστιατόρια ή με εκείνα που θέλουν να δοκιμάσουν.

Επιπλέον, μέσω της συνεργασίας με την ιστοσελίδα κρατήσεων εστιατορίων e-table.gr, οι χρήστες του ask4food μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν δωρεάν online κράτηση στα συνεργαζόμενα εστιατόρια κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις.

Οι περιορισμοί δημοσίευσης, ο έλεγχος αξιοπιστίας του περιεχομένου, τα στατιστικά μοντέλα αξιολόγησης χρηστών και εστιατορίων και οι δυνατότητες συμμετοχής των εκπροσώπων των εστιατορίων είναι τα εργαλεία που εξασφαλίζουν τη διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στην ελευθερία έκφρασης του χρήστη, στη χρησιμότητα του περιεχομένου για τον επισκέπτη και στο σεβασμό προς τον επιχειρηματία του οποίου η επιχείρηση εκτίθεται σε κριτική.

Επιλογές ΕγγραφήςΑν έχετε ήδη λογαριασμό στο ask4food μεταφερθείτε στη σελίδα σύνδεσης