Πρόσφατες Κριτικές Εστιατορίων Θεσσαλονίκης

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Cafe - Restaurants - Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Ιούλ
13
2017
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
1-9

Καλοκαίριαζει για τα καλά και κάνω μια παύση από τις κριτικές μου στην πρωτεύουσα, αφού περασα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη συμπρωτεύουσα.

Πρωτη κριτική για φέτος στη Θεσσαλονίκη (ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες) για το estrella! Είχα ακούσει πολλά και καλά λόγια από όλους είχα διαβάσει άπειρα άρθρα, το Μπουγατσαν τους έχει "γυρίσει" όλο τον κόσμο αλλά δεν είχε τύχει να το επισκεφτώ, οπότε τώρα το επισκέφτηκα δύο φορές για να έχω ολοκληρωμένη γνωμη (μεταξύ μας δεν μου έφτασε η πρώτη).

Κατ'αρχας και τις δύο φορές βρήκαμε αμέσως να κάτσουμε, βέβαια μάλλον ήταν συγκυριακο. Την πρώτη πετύχαμε το τελευταίο τράπεζι, πρωί καθημερινης και τη δεύτερη Κυριακή μεσημέρι με καύσωνα, μάλλον όλοι προτίμησαν τις παραλίες της Χαλκιδικής.

Ο χώρος μέσα και έξω είναι καθαρός παρά τον πολύ κόσμο άνετος με όμορφες πινελιές και λίγο χρώμα. Πολύ σημαντικό για μένα ότι δεν μας έστειλαν σε μικρό τράπεζι αλλά μας πρότειναν ένα πιο ευρύχωρο. Οι τουαλέτες επίσης φροντισμένες και καθαρές.

Η εξυπηρέτηση με το χαμόγελο, ίσως λίγο βεβιασμένη, με προτάσεις όμως και βοήθεια όπου τη χρειαστηκαμε. Το νεράκι μας γέμισε χωρίς να το ζητήσουμε. Επιτέλους ένα μαγαζί που σέβεται τους μη καπνιστές και στον εσωτερικό χωρο δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, μπραβο τους!

Το μενού είναι αρκετά μεγάλο, του είχα ρίξει μια ματιά ήδη από την Αθήνα (αλλα οσες φορές ειχα πάει δεν είχα βρει να κάτσω)
Προσανατολίζονται στην αγαπημένη συνήθεια και μόδα των Ελλήνων πια το brunch.

Αρκετές επιλογές και αλμυρές και γλυκές.
Στις δύο επισκέψεις δοκιμασα:

-breakfast pizza με δύο αυγά μάτια, κρέμα φέτας, αβοκάντο και τσίλι εξαιρετικά πλούσια γεύση ευτυχώς που τη μοιράστηκαμε δύο άτομα γιατί ήταν πολύ έντονο γευστικα, παρόλα αυτά ήταν ακριβώς στο γούστο μου και θα το επέλεγα ξανά. Πολύ σημαντικό ότι το ψωμάκι ήταν τραγανό και μετριαζε την ένταση του γευστικου συνόλου.
-το κλασικό Μπουγατσαν, το οποίο μεν ήταν συμπαθες και πιθανώς να μου είχαν δημιουργηθεί υπερβολικές προσδοκίες πάντως σίγουρα καταναλώθηκε ευχαριστα.
-pancakes με λευκή σοκολάτα ινδοκαρυδο, φρούτα του δάσους και μπισκότο ορεο.
Λίγο λιγωτικο όπως είναι αναμενόμενο λόγω της λευκής σοκολάτας, αλλά πολύ γευστικά τα pancakes.

-αλμυρα pancakes με τσένταρ γαλοπούλα και τη γνωστή μωβ μαγιονέζα (με παντζάρι) με συνοδεία σαλατουλα, πιάτο που δε θα επέλεγα αν δεν επέμεινε η "ξεναγός" αλλά τελικά μιλάμε για ένα ελαφρύ γευστικό αποτέλεσμα μεν, που όμως δεν υστερούσε γευστικα.

-ζεστο ψωμί με λάδι μαύρης τρούφας σολωμό, τυρί κρέμα και δύο αυγά ποσε, με τη γνωστή μαγιονέζα, επίσης με σαλάτα εποχής, μιλάμε για ολοκληρωμένο πιάτο (που μπήκε στη μέση) κάθε μπουκιά με έκανε όλο και πιο λαίμαργη, ώσπου το κατανάλωσα εν ριπει οφθαλμού αν και δεν το συνηθίζω.
Σαν γενική εικόνα μπορώ να σας πω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, τουλάχιστον στα αλμυρά, επί του γλυκου δεν είμαι ειδική πάντως και εκεί ικανοποιημένη έφυγα.

Περιεργοι συνδυασμόι υλικών ακρως πετυχημένοι.
Η μόνη παρατηρήση άφορα τον καφέ τους, που θέλει βελτίωση, οπωσδήποτε.

Τα πιατα όλα κυμαίνονται από 4-7 € τιμές άκρως λογικές για τη γεύση των προσφερόμενων εδεσμάτων. Με 10 €(ίσως λίγο παραπάνω αν επιλέξει πιο ακριβά πιάτα) έχει φάει ένα άτομο αλμυρό γλυκό και σίγουρα έχει φύγει χορτασμένο.

Εν ολίγοις προτείνεται. Βεβαια το μόνο αποτρεπτικό στοιχείο είναι οι ουρές που δημιουργούνται (όχι τυχαία). Αναρωτιέμαι γενικότερα, όμως, γιατί έχει κυκλοφορήσει η μόδα της μη κράτησης τραπεζιου στα εστιατόρια, γεγονός που το βρίσκω αρκετά άβολο, και για μένα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την επίσκεψη μου, ιδίως εάν πρόκειται να διανύσω μεγάλη απόσταση.

Θα ακολουθήσει σύντομα επίσκεψη και στο κέντρο της Αθήνας και από ότι ενημερώθηκα έρχεται και νέο κατάστημα στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Τοπική ελλ. κουζίνα - Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Μαι
24
2017
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Μια κλασική αρχή των γαστρονομικών αναζητήσεων σε μια πόλη που πάει κάποιος ως επισκέπτης είναι να εμπιστευτεί τους ντόπιους. Τον κανόνα αυτό τήρησα κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας τις προτροπές φίλων για το πού θα απολαμβάναμε καλό φαγητό. Έτσι, Παρασκευή βράδυ, με την καθοδήγηση Θεσσαλονικιάς φίλης, παρέα τεσσάρων ατόμων βρεθήκαμε στο "Σέμπρικο". Στις παρυφές των Λαδάδικων, δίπλα στα διοικητικά δικαστήρια της πόλης και, τώρα που ο καιρός είναι καλός, τραπεζάκια έξω με θέα στα βυζαντινά τείχη. Το "Σέμπρικο" είναι συνδυασμός νεοταβέρνας-νεομπακάλικου με προσεγμένη εσωτερική διακόσμηση. Μόνο μειονέκτημα ότι ο περιορισμένος χώρος (εσωτερικός και εξωτερικός) ουσιαστικά αναγκάζει στο στρίμωγμα των απλών μεταλλικών τραπεζοκαθισμάτων με όσες δυσκολίες αυτό συνεπάγεται.

Μόλις καθίσαμε στο "Σέμπρικο" και πριν μας φέρουν καταλόγους, δεν σας κρύβω ότι θυμήθηκα πως ο αγαπητός φίλος jim είχε γράψει εδώ στο ask4food μια εξαιρετική κριτική και τη συμβουλεύτηκα, παίρνοντας ιδέες για την παραγγελία. Φίλε jim ευχαριστώ!

Πρώτα απ' όλα να γράψω δυο λόγια για την εξυπηρέτηση. Τα νέα παιδιά που παίρνουν παραγγελία και σερβίρουν είναι ευγενέστατα, πρόθυμα να εξυπηρετήσουν, αλλά και "χαλαρά" (για τους δικούς μου "αθηναϊκούς" ρυθμούς τουλάχιστον - και αυτό το είχε εύστοχα επισημάνει το έμπειρο μάτι του jim στην κριτική του). Τι εννοώ; Δεν υπήρχε καμιά βιασύνη, ούτε να πάρουν παραγγελία ούτε να φέρουν τα πιάτα ούτε να φέρουν λογαριασμό. Όλα κινούνταν σε ήρεμους, σαλονικιώτικους ρυθμούς...

Στα του φαγητού τώρα! Αφού συμβουλευτήκαμε τον πολύ ενδιαφέροντα κατάλογο που προσανατολίζεται σε ελληνικές γεύσεις, παραγγείλαμε και δοκιμάσαμε:

- Ψωμάκι: Ήρθαν φέτες εξαιρετικά νόστιμου λευκού και μαύρου ψωμιού, οι οποίες καταναλώθηκαν εν ριπή οφθαλμού και ανανεώθηκαν.

- Σαλάτα κρίταμο με φέτα Γρεβενών και ντοματίνια: Δροσερή η σαλάτα, δυνατή γεύση η φέτα, ό, τι έπρεπε για αρχή.

- Πράσινη σαλάτα με μαρούλι, ρόκα, κόκκινη λόλα και τυρί κρέμα τσαλαφούτι. Εξαιρετική η γεύση της, κι αυτό το πιάτο άδειασε αμέσως.

- Πατατοσαλάτα με προσούτο και σως μανιταριού. Βραστή πατάτα με πολτοποιημένο μανιτάρι, λαδάκι, μυρωδικά κι από πάνω φέτες προσούτο. Μεγάλη μερίδα, πεντανόστιμη γεύση.

- Πατάτες οφτές με ξινοτύρι: Απίθανος ο γευστικός συνδυασμός τους, οι ψημένες πατάτες έδεναν με την οξύτητα του ξινοτυριού!

- Σπαλομπριζόλα μοσχαρίσια με μουστάρδα μούστου και λάδι τρούφας. Άψογα ψημένη η σπαλομπριζόλα απογειωνόταν γευστικά σε συνδυασμό με την πρωτότυπη σως. Δοκιμάσαμε όλοι και μας άρεσε πάρα πολύ. (να σημειώσω ότι το πιάτο αυτό το παραγγείλαμε, γιατί τη μέρα της επίσκεψής μας στο εστιατόριο δεν είχαν κότσι φούρνου με ψητά λαχανικά).

- Συκώτι μοσχαρίσιο με μανιτάρια: Πιάτο-ποίημα! Το συκώτι κομμένο σε φέτες συνδυασμένο με το ζωμό των μανιταριών έδινε εξαιρετική γεύση.

Τα παραπάνω συνδυάστηκαν με νεράκι σε κανάτα και λίγο χύμα λευκό κρασί που πινόταν πολύ ευχάριστα. Να σημειώσω ότι και ο κατάλογος των κρασιών έχει πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και σε καλές τιμές.

Όταν ζητήσαμε λογαριασμό, μας έφεραν για κέρασμα συμπαθητική πανακότα.

Συνολικά, το κόστος έφτασε τα 16 ευρώ το άτομο, εκτιμώ ότι είναι "τίμια" τιμή, με δεδομένα όσα πήραμε.

Μετά απ' όλα αυτά, το συμπέρασμα εξάγεται εύκολα: Προφανώς μου άρεσε το "Σέμπρικο" και προφανώς το προτείνω σε φίλες και φίλους του ask4food Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης! Προσεγμένες ελληνικές γεύσεις, ευγενική εξυπηρέτηση, συμπαθητικός χώρος και πολύ καλό value for money συνθέτουν ένα τετράπτυχο γαστρονομικού ενδιαφέροντος που δύσκολα το προσπερνάει κάποιος. Με την πρώτη ευκαιρία επισκεφτείτε κι εσείς το "Σέμπρικο" για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μεζεδοπωλεία - Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Μαι
20
2017
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
10-16

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στη Θεσσαλονίκη ακολούθησα τις υποδείξεις Θεσσαλονικέων φίλων για φαγητό. Έτσι, Σάββατο βράδυ, παρέα τεσσάρων ατόμων, μετά από πρόταση ντόπιου φίλου, κατευθυνθήκαμε στη "Μασσαλία". Το μεζεδοπωλείο αυτό βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε απόκεντρο σημείο, πολύ κοντά στις οδούς Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης. Από το site του εστιατορίου πληροφορήθηκα ότι executive chef είναι ο Γιάννης Γιαννακάρας που δημιουργεί και τροποποιεί πιάτα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, ενώ head chef είναι ο Κώστας Βανίδης που μαζί με την ομάδα του αναλαμβάνουν την εκτέλεση των γευστικών δημιουργιών.

Ο χώρος είναι συμπαθητικά διακοσμημένος και φωτεινός, με απλά λιτά τραπεζοκαθίσματα. Μόνο μειονέκτημα ότι τόσο στον εσωτερικό χώρο, όσο και στον εξωτερικό χώρο, στο πεζοδρόμιο, η διάταξη των τραπεζιών είναι τέτοια, ώστε να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες, αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα να απέχουν ελάχιστα τα τραπέζια μεταξύ τους.

Η εξυπηρέτηση ήταν ευγενική με αρκετές καθυστερήσεις. Πιθανότατα σε αυτό να συνετέλεσε ότι το εστιατόριο ήταν σχεδόν γεμάτο, ωστόσο είναι γεγονός ότι πέρασε αρκετή ώρα από τη στιγμή που καθίσαμε, μέχρι να φέρουν καταλόγους και στη συνέχεια να έρθουν να πάρουν παραγγελία, ενώ μικροκαθυστερήσεις είχαμε και στη ροή του σερβιρίσματος των πιάτων.

Ο κατάλογος περιέχει ζεστά και κρύα ορεκτικά, σαλάτες, κρεατικά και ψαρικά-θαλασσινά. Μετά από σύντομη σύσκεψη καταλήξαμε στα κρεατικά και παραγγείλαμε τα ακόλουθα στη λογική των "πιάτων στη μέση" και "δοκιμάζουμε όλοι απ' όλα":

- Φέτα σε φύλλο με καυτερή σάλτσα χαρίσα και οξύμελι: Ενδιαφέρων γευστικός συνδυασμός, από τα ορεκτικά που άρεσαν σε όλους.

- Κεφτεδάκια με κρέμα φέτας: Πολύ έντονη κρεατένια γεύση, συμπαθητική η κρέμα φέτας.

- Μανιτάρια στο τηγάνι με ούζο, δεντρολίβανο και μπούκοβο: Για τα γούστα μας πολύ καυτερή η γεύση τους.

- Σαλάτα με μαρούλι, ραπανάκι, άνηθο, λιαστή ντομάτα και ελιές: Δροσερή και φρεσκοκομμένη, καταναλώθηκε αμέσως.

- Βραστά χόρτα με κρίθινα παξιμάδια: Τα χόρτα "κράταγαν" αρκετά στη γεύση, ίσως χρειάζονταν λίγο βράσιμο παραπάνω.

- Κοτόπουλο φιλέτο μπούτι με πικάντικες πατάτες: Απλά καταπληκτικό! Το φιλέτο κοτόπουλο πολύ μαλακό, σωστά ψημένο, συνδυαζόταν τέλεια με τις πατάτες. Το πιάτο άδειασε εν ριπή οφθαλμού...

- Μοσχαρίσια μπιφτέκια με κρέμα παρμεζάνας και μικρές πατάτες: Πολύ γευστικά και πολύ νόστιμος ο συνδυασμός της κρέμας παρμεζάνας με τις πατάτες.

- Αρνίσιο κεμπάπ με πατατοσαλάτα και πίτα καλαμποκιού: Δεν μας ενθουσίασε, μας φάνηκε κάπως "βαριά" η γεύση του.

Στα παραπάνω προσθέστε φέτες εύγευστου μαύρου και λευκού ψωμιού, ενώ για καλωσόρισμα ήρθε φρυγανισμένο ψωμάκι με καλής ποιότητας ελιές. Ακόμα, ήπιαμε εμφιαλωμένο νερό που ανοίχτηκε και σερβιρίστηκε στα ποτήρια μας, χωρίς να ερωτηθούμε...

Όταν ζητήσαμε το λογαριασμό προσφέρθηκε ως κέρασμα γευστικότατο μωσαϊκό, γλυκό κλείσιμο σε ένα ωραίο δείπνο.

Το κόστος ανήλθε περίπου στα 16 ευρώ το άτομο, τιμή αναμενόμενη για όσα πήραμε.

Συνολικά, η αποτίμηση είναι θετική: Το φαγητό αρκετά καλής ποιότητας, η εξυπηρέτηση ευγενική με μικρές καθυστερήσεις, το value for money ικανοποιητικό, ο χώρος συμπαθητικός, παρά το στρίμωγμα. Νομίζω ότι θα έχω τη "Μασσαλία" στα υπόψη μου και για επόμενες επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα, βέβαια, πολύ να διαβάσω στο ask4food αντίστοιχες κριτικές Θεσσαλονικέων φίλων και για το συγκεκριμένο και για άλλα εστιατόρια, ελπίζω στο εγγύς μέλλον να ενεργοποιηθούν περισσότερο...

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ταβέρνες & Ψητοπωλεία - Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Μαι
20
2017
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
10-16

Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις με έφεραν πρόσφατα για τρεις ημέρες στη Θεσσαλονίκη και έτσι είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα καλά που προσφέρουν τρία από τα εστιατόρια της "Νύμφης του Θερμαϊκού".

Παρέα τριών ατόμων, λοιπόν, Κυριακή μεσημέρι, βρεθήκαμε στο "Ούζο στον Πίνακα", στην περιοχή της πλατείας Άθωνος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο Θεσσαλονικιός φίλος της παρέας που μας οδήγησε εκεί είναι fan του καταστήματος και δεν είχαμε κανέναν απολύτως λόγο να μην τον εμπιστευτούμε. Ο εξωτερικός χώρος είχε ήδη γεμίσει και επιλέξαμε να καθίσουμε μέσα στο εστιατόριο.

Ο εσωτερικός χώρος είναι συμπαθητικά διακοσμημένος με παραστάσεις από το κλασικό αναγνωστικό της Α' Δημοτικού που για χρόνια συντρόφεψε τους μαθητές. Από τον σχολικό μαυροπίνακα λοιπόν προέρχεται το όνομα του καταστήματος. Παράλληλα, πολλές φωτογραφίες από παλιές ελληνικές ταινίες διακοσμούν τους τοίχους. Τα τραπεζοκαθίσματα απλά, κάπως στριμωγμένα, για να χωρέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες, ενώ το ίδιο, κι ακόμα περισσότερο στριμωγμένα, είναι τα τραπεζοκαθίσματα στον εξωτερικό χώρο, στον πεζόδρομο.

Η εξυπηρέτηση σε γενικές γραμμές ευγενική. Γρήγορα μας έφεραν καταλόγους (δεν μου πολυάρεσε ότι είναι πλαστικοποιημένα φύλλα), γρήγορα έφεραν σερβίτσια και γρήγορα πήραν παραγγελία. Μας έφεραν και νόστιμο χωριάτικο ψωμάκι, ενώ προσγειώθηκε, χωρίς να ερωτηθούμε, και ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό.

Από τον αρκετά περιεκτικό (έχει και κρεατικά και θαλασσινά) κατάλογο επιλέξαμε και δοκιμάσαμε:

- Χωριάτικη σαλάτα: Αρκετά μεγάλη μερίδα, φρεσκοκομμένη, με καλής ποιότητας φέτα.

- Χόρτα: Η γεύση τους ήταν πολύ καλή, ήρθαν λίγο περισσότερο βρασμένα απ' όσο χρειαζόταν, κατά τη γενική εκτίμηση της παρέας.

- Πατάτες τηγανιτές: Ετοιματζίδικες, όχι κάτι το ιδιαίτερο.

- Καλαμαράκια τηγανιτά: Είχαν τηγανιστεί σωστά, άρεσαν στο φίλο που τα προτίμησε.

- Ποικιλία ψητών κρεατικών. Επαρκέστατη σε ποσότητα, περιείχε φιλέτο κοτόπουλο (πολύ εύγευστο και καλά ψημένο), κεμπάπ (απλά ΟΚ, δεν μας ενθουσίασε), χοιρινή πανσέτα (μια χαρά γεύση, σωστά ψημένη), ψαρονέφρι (κι αυτό καλό) και πιτάκια.

Γενικά το φαγητό δεν διεκδικούσε δάφνες υψηλής ποιότητας, ήταν όμως μια χαρά για να πιει μια παρέα λίγο κρασάκι. Μας προσφέρθηκε κέρασμα σιμιγδαλένιος χαλβάς (συνηθισμένος, όχι κάτι ξεχωριστό). Το κόστος ανήλθε γύρω στα 15 ευρώ το άτομο, ποσό λογικό για όσα παραγγείλαμε.

Συνολική εντύπωση: Αρκετά θετική! Αν βρεθώ στην περιοχή, το "Ούζο στον πίνακα" είναι ένα από τα μέρη που θα σκεφτόμουν να καθίσω για φαγητό. Όσοι είστε μόνιμα ή βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη, έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα...