Πρόσφατες Κριτικές Εστιατορίων Θεσσαλονίκης

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ζαχαροπλαστεία & Φούρνοι - Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Δεκ
02
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

Σε μια πόλη που έχει αμέτρητα ζαχαροπλαστεία, η Sugarela ξεχωρίζει.
Ο λόγος είναι ό, τι τα γλυκά της είναι ανάλαφρα, με καλές πρώτες ύλες και το κυριότερο δεν σε λιγώνουν.
Η ιδιοκτήτρια έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική στη Γαλλία, κάτι που φαίνεται στην δημιουργία και παρασκευή των διάφορων γλυκών.
Οι τιμές τσιμπημένες, αλλά θεωρώ καλή τη σχέση τιμής-ποιότητας.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ζαχαροπλαστεία & Φούρνοι - Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Δεκ
02
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

Το καλύτερο γαλακτομπούρεκο στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα.
Κανταίφι και σαραγλί εξίσου καλά.
Το εργαστήριο παρασκευής είναι ακριβώς δίπλα στο μαγαζί, οπότε όλα είναι φρεσκότατα.
Πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Νοε
21
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
17-25

Από τότε που το ask4food άνοιξε παρτίδες με την ιδιαίτερη πατρίδα μου, σκεπτόμουν, ξέροντας ότι δύσκολα θα βρεθώ πάνω από μια φορά το χρόνο στα πάτρια εδάφη, σε ποιο εστιατόριο θα ήταν αφιερωμένη η πρώτη κριτική μου. Στο αρμένικο όπου έφαγα πέρυσι, στο ΣΕΜΠΡΙΓΚΟ που στην πρώτη επίσκεψη εκεί είχα μείνει άφωνος, στην ουζερί της Αριστοτέλους ή μήπως στον all time classic ΧΑΜΟΔΡΑΚΑ;
Τελικά από τη δύσκολη θέση μ’ έβγαλε ο γιος μου: «Θα πάμε στη ΝΕΑ ΦΩΛΙΑ! » αποφάνθηκε κατηγορηματικά.
Συμμορφωθήκαμε οικογενειακώς και έτσι ξεκινήσαμε Σάββατο βράδυ, με τη γνωστή σαλονικιώτικη υγρασία διάχυτη στην ατμόσφαιρα και τα λεωφορεία να απεργούν, οπότε το να βρεις ταξί ήταν πιο δύσκολο κι από 6άρι στο ΛΟΤΤΟ, για την Άνω Πόλη.
Από τον ένα κλειστό δρόμο στον άλλο, σε κάποια φάση βαρεθήκαμε, κατεβήκαμε και το κόψαμε με τα πόδια. Ένα τέταρτο της ώρας δρόμος, όταν επιτέλους στρίψαμε από την Κασσάνδρου αριστερά στο στενάκι της Χάριτος, αγνοήσαμε την απογοητευτική, σκοτεινή όψη του δρόμου και ανηφορίσαμε τα πενήντα μέτρα μέχρι τη γωνία με την οδό Αριστοδήμου, όπου εδρεύει η ΝΕΑ ΦΩΛΙΑ.
Καθώς στέκεσαι έξω από το μαγαζί, αντιλαμβάνεσαι από το πολύ σίδερο γύρω γύρω ότι εδώ παλιά θα στεγαζόταν κάποια βιοτεχνία. Ο χώρος είναι στενόμακρος και ημιυπόγειος. Η ξύλινη επιγραφή «Οικογενειακή ταβέρνα ΝΕΑ ΦΩΛΙΑ» με γύρισε χρόνια πίσω, όταν ο όρος «οικογενειακή ταβέρνα» υιοθετήθηκε ως αντιδιαστολή προς τις απλές ταβέρνες (= ταβερνεία, κρασοπουλιά, όπου οι γυναίκες αισθάνονταν κάπως άβολα). Η είσοδος (επί της Χάριτος), γεμάτη με αφίσες που διαφημίζουν διάφορα πολιτιστικά events της πόλης, μου θύμισε το ΝΕΖΟ του Κεραμεικού, ενώ με το που πάτησα το πόδι μου στο παλιακό μωσαϊκό και είδα το μεγάλο ψυγείο και την κουζίνα από πίσω ήρθε στο μυαλό μου η αξέχαστη ΝΑΓΙΑ της Καλλιθέας.
Ο κυρίαρχος τόνος, από τα σιδερένια στοιχεία, τους τοίχους, τα άνετα ξύλινα τραπέζια (με μάρμαρο από πάνω) μέχρι τις βιεννέζικες καρέκλες είναι το φιστικί. Ένα κάρο διακοσμητικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων κυριαρχούν τα πάμπολλα τηγάνια κάθε είδους, ένα τζουκ-μποξ, δύο παλιές (καλοδιατηρημένες, όμως κάπως παραφορτωμένες) ντουλάπες κουζίνας, μια ζυγαριά με παλάντζα, αρμαθιές αποξηραμένων πιπεριών, μια εντελώς βίντατζ νταμιτζάνα παρέα μ’ ένα ποτιστήρι, δύο μαυροπίνακες (ένας μικρός κι ένας μεγάλος) όπου αναγράφονται τα προσφερόμενα εδέσματα, όλα αυτά καταφέρνουν να μη δείχνουν ατάκτως τοποθετημένα, να προσδίδουν αντίθετα μια γλύκα στο χώρο. Κυρίαρχα στοιχεία είναι βέβαια δύο: Το παλαιού τύπου στενόμακρο ψυγείο ταβέρνας που προανέφερα, τίγκα μέχρι πάνω με κάθε λογής καλούδια (υποθέτω ότι προσφέρονται και για αγορά), πίσω από το οποίο στην κουζίνα τσιτσιρίζουν τα τηγάνια, πετάγονται φλόγες και επικρατεί γενικά δημιουργικός αναβρασμός. Πού και πού σκάει μύτη κάποιος σεφ (έχω την εντύπωση ότι είναι δύο), για να ελέγξει αν όλα πάνε καλά. Το δεύτερο πράγμα που τραβά τα βλέμματα είναι ένα διαμπερές τρόπον τινά ξύλινο ράφι, από τη μια άκρη του μαγαζιού ως την άλλη, γεμάτο με κάθε είδους βάζα και γυάλες.
Οι πληροφορίες αναφορικά με την κουζίνα ήταν ποικίλες και εν μέρει αντικρουόμενες. Από κάπου μάθαμε ότι κάποτε διασπάστηκε η ομάδα των σεφ, ορισμένοι εγκατέλειψαν τη ΝΕΑ ΦΩΛΙΑ και δημιούργησαν το ΣΕΜΠΡΙΓΚΟ, κάτι που ίσως έχει βάση δεδομένου ότι τα δύο αυτά μαγαζιά μοιάζουν από πλευράς κουζίνας και στησίματος πολύ μεταξύ τους. Όσον αφορά αυτή καθ’ αυτή την κουζίνα της ΝΕΑΣ ΦΩΛΙΑΣ, είχα ακούσει από υμνητικά μέχρι απορριπτικά σχόλια. Έτσι πήραμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους – χειρόγραφους, παρακαλώ – καταλόγους στα χέρια μας. Η χαμογελαστή νεαρή κυρία που ανέλαβε να μας περιποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο μαγαζί (επιτέλεσε το καθήκον της με υποδειγματική συνέπεια, κανένα απολύτως παράπονο) επέστησε την προσοχή μας στα εκτός καταλόγου πιάτα ημέρας (βλέπε μαυροπίνακα) και φρόντισε να μας φρενάρει όταν η παραγγελία ξέφυγε σε όγκο, πράγμα εύκολο να συμβεί δεδομένης της πληθώρας αληθινά ορεκτικών περιγραφών.
Ό, τι φάγαμε ήταν το λιγότερο πάρα πολύ καλό, έτσι, σε αντίθεση με τη συνήθειά μου να αναφέρω μόνο τα top three φαγητά, αυτή τη φορά θα τα παραθέσω όλα, έστω εν συντομία. Ξεκινάμε με τα ορεκτικά: Πράσινη σαλάτα με πεταλίδες και αυγοτάραχο και σαλάτα με γλιστρίδα και ντάκο, αμφότερες φρέσκες και με πολύ σωστό dressing. – Παστουρμάς θαλάσσης, ο δεύτερος καλύτερος που έχω φάει μετά το Ψ…ART στο Γκάζι – Τυρί πετρωτή Άνδρου, λευκό και παρά το όνομά του αρκετά μαλακό, δείγμα της εξαιρετικής ποικιλίας τυριών απ’ όλη την Ελλάδα, καλή ώρα όπως στο VINO ETCETERA στην Ηλιούπολη.
Στα κύρια πιάτα μάς εντυπωσίασε το ότι κάθε πιάτο είχε διαφορετική γαρνιτούρα, για την ακρίβεια κάθε φορά δύο ή τρεις ευφάνταστες επινοήσεις που ταίριαζαν γευστικά γάντι. Πήραμε λοιπόν: Λουκάνικο μοσχαρίσιο ριγανάτο, η επιτομή του αυθεντικού χειροποίητου λουκάνικου, όχι πικάντικο, αλλά πραγματικά ευωδιαστό – Συκώτι μαγειρεμένο με καραμελωμένα κρεμμύδια σε σάλτσα (με κόκκινο κρασί, αν το ανίχνευσα σωστά), σωστό λουκούμι – Μπιφτέκι βουβαλίσιο Κερκίνης, για το οποίο ισχύουν κατ’ αναλογίαν όσα γράφω για το λουκάνικο – Last not least το signature dish του μαγαζιού: γλυκοκαφτερά χοιρινά κοψίδια στη σχάρα, πεντανόστιμα και εξαιρετικά μαλακά.
Ήπιαμε ένα βιολογικό κόκκινο Αμυνταίου, μας κέρασαν τον πανελληνίως καθιερωμένο χαλβά για επιδόρπιο, πληρώσαμε (με κάρτα, αν θυμάμαι καλά) κάτι λιγότερο από 80 € για τέσσερα άτομα και αναχωρήσαμε χορτασμένοι και ανακουφισμένοι για τον κατήφορο που μας περίμενε στην επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
Καθ’ οδόν αναζήτησα τη ΝΕΑ ΦΩΛΙΑ στο ask4food και με έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν είναι ακόμα καταχωρημένη. Γιατί έτσι, ρε καρντάσια; Πρόκειται για πραγματικό διαμαντάκι με κουζίνα ου κινείται μεταξύ παραδοσιακών και γκουρμέ γεύσεων, μεγάλη ποικιλία και ένα πραγματικά αλέγκρο περιβάλλον.
Θυμάμαι ότι με ανάλογα συναισθήματα είχα φύγει από το ΣΕΜΠΡΙΓΚΟ μετά την πρώτη επίσκεψή μου και έκανα χρόνια μέχρι κάποτε, λόγω μη πρόνοιας για κράτηση, μετακινηθήκαμε προς άλλο λιμάνι. Τώρα η δεύτερη επίσκεψη καπάκι στη ΝΕΑ ΦΩΛΙΑ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Ανυπομονώ!

Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Τοπική ελλ. κουζίνα - Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Νοε
11
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Βασικά το Π.22 το βλέπω πολύ συχνά μπροστά μου αφού είναι σε κεντρικότατο σημείο, στην Παλαιών Πατρών Γερμανού και ανέκαθεν μου άρεσε η διακόσμησή του. Έτσι ένα μεσημεράκι καθημερινής αποφάσισα να δοκιμάσω και την κουζίνα του. Με υποδέχθηκε η κα Νικολέττα, η ευγενική και διακριτική ιδιοκτήτριά του και αμέσως έκατσα σε ένα τραπεζάκι μπροστά στην είσοδο του εστιατορίου. Επειδή η κουζίνα είναι μέσα στην σάλα, οι μυρωδιές ερχόταν η μία μετά την άλλη και με προέτρεπαν να παραγγείλω γρήγορα.
Δοκίμασα σούπα βελουτέ λαχανικών η οποία ήταν νοστιμότατη και χοιρινό με πράσα, επίσης καταπληκτικό πιάτο. Βασικά νιώθεις πως εδώ τρως καλό σπιτικό μαγειρευτό φαγητό, ότι σε προσέχουν λίγο παραπάνω και όλα αυτά σε ένα χώρο πολύ ιδιαίτερο και όμορφο.
Ήπια αναψυκτικό είναι η αλήθεια αφού έκανα διάλειμμα από την δουλειά μου και πλήρωσα όσο θα πλήρωνα περίπου και σε ένα μαγειρείο.
Το θεωρώ πολύ καλή επιλογή, θα ξαναπώ σίγουρα, με παρέα αυτή την φορά.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Πολίτικη κουζίνα - Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Νοε
09
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Το Άρωμα Πόλης το γνώριζα όταν στεγαζόταν ακόμη στην Τσιμισκή και Γρηγορίου Παλαμά πάνω στον όροφο, αλλά το γεγονός ότι ήταν σε ένα κλειστό μέρος με απέτρεπε να το επισκεφθώ. Εδώ όμως και λίγο καιρό έχει πάει στα Λαδάδικα, την πολύβουη αυτή γωνιά της πόλης και πλέον αποπνέει άλλον αέρα, πιο σικ και θελκτικό προς τον κόσμο. Ένα μεσημεράκι Σαββάτου το επισκεφθήκαμε και όπως ήταν αναμενόμενο γινόταν χαμός, όπως σε όλη την περιοχή. Ανεβήκαμε στον πάνω όροφο για να έχουμε περισσότερη ησυχία αλλά και να απολαύσουμε το εσωτερικό του κτιρίου που αποτελείται κατά κύριο λόγο από πέτρα και ξύλο.
Παραγγείλαμε την ομώνυμη σαλάτα, που μας ενθουσίασε το παστράμι, μελιτζανοσαλάτα χειροποίητη - πολύ καλή πράγματι, ατζέμ πιλάφ, πρόκειται για κριθαράκι με σταφίδες και κανέλα, και χουνκάρ μπεγιεντί.
Ήπιαμε σαφώς κόκκινο ημίγλυκο κρασάκι και απολαύσαμε την όμορφη ατμόσφαιρα.
Το σέρβις ήταν καλό δεδομένης και της ημέρας. Οι τιμές επίσης θα έλεγα ανεκτές έως οικονομικές.
Πιστεύω πως η αλλαγή χώρου σίγουρα ευνοεί το συγκεκριμένο μαγαζί.
Θα ξαναπάμε για να επιβεβαιωθούμε.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 10%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Cafe - Restaurants - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Νοε
08
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
26-36

Το επισκέφθηκα στα πλαίσια ενός επαγγελματικού γεύματος μαζί με 2 συναδέλφους και εκ των προτέρων ήμουν ενθουσιασμένος που θα γευμάτιζα σε ένα τόσο καλό εστιατόριο. Ήταν βραδάκι καλοκαιριού και η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή και όμορφη και συνδύαζε αρμονικά με τον εξωτερικό χώρο με τους αναπαυτικούς καναπέδες.

Μας υποδέχθηκαν πολύ ευγενικά και επαγγελματικά θα έλεγα, με τον σερβιτόρο να μας προσφέρει τα αρχικά ντιπ με τους καταλόγους.
Το μενού θεωρώ πως ήταν εξεζητημένο με πιάτα φαινομενικά υπέροχα. Επιβεβαιωθήκαμε θετικά όταν άρχισαν να έρχονται βεβαίως και τα πιάτα.
Πεντανόστιμα θαλασσινά, κρεατικά νοστιμότατα, ιδανικό ψήσιμο, νέες σαλάτες. Το κρασί και η μουσική μας ταξίδεψαν σε χαλαρή διάθεση.
Στο τέλος φυσικά και το γλυκό απλά καταπληκτικό. Ο σεφ μας είπαν πως έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και αυτό είναι διάχυτο στις γαστριμαργικές του δημιουργίες. Τόσο σε στήσιμο όσο και σε γεύση.

Οι τιμές θεωρούνται ακριβές αλλά για το επίπεδο αυτού που προσφέρει μάλλον είναι δίκαιες.
Σίγουρα αξίζει για ιδιαίτερες στιγμές!!

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 15%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μεζεδοπωλεία - Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Νοε
02
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Το βόλο... δέρνετε βασικά το επισκέφθηκα στον νέο του χώρο στην πλατεία Ευόσμου, που θεωρώ πως είναι σχετικά καλύτερος από τον προηγούμενο στην Αχιλλέως.
Σίγουρα νιώθεις ότι είσαι στο κέντρο του Ευόσμου βλέποντας τόσο κόσμο να περνάει απ' έξω. Το επισκέφθηκα με άλλους τρεις φίλους απλά για ουζάκι και μεζέδες μία Παρασκευή μεσημεράκι. Καθήσαμε προς ταέξω, δίπλα στην πόρτα και αμέσως ήρθε ο σερβιτόρος για παραγγελία.
Το μενού απλό όπως σε όλα τα μεζεδοπωλεία, αλλά οι γεύσεις καλές και οι τιμές πολύ λογικές. Παραγγείλαμε χταποδάκι στην σχάρα, καλαμαράκια τηγανιτά, μύδια σαγανάκι, χόρτα, κεφαλοτύρι σαγανάκι, τσιπουράκι φυσικά.
Πατάτες και κολοκυθάκια νομίζω εννοούνται. Τα πιάτα ήρθαν άμεσα και απολαύσαμε τα μεζεδάκια μας.
Πληρώσαμε γύρω στα 30-35€ και θεωρώ πως είναι μία καλή επιλογή για να πας με την παρέα σου και να περάσεις καλά.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 30%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μεζεδοπωλεία - Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Οκτ
26
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Βράδυ Πέμπτης και είναι η Τέταρτη φορά που πηγαίνουμε. Ο χώρος έχει κάνει μια μικρή ανακαίνιση στο μπαρ, είναι εναλλακτικής διακόσμησης και οι ιδιοκτήτες είναι ένα νεαρό ζευγάρι με διάθεση για δουλειά και προσπάθεια.
Ο χώρος μπορεί να μην σας εξιτάρει ιδιαίτερα, αλλά τα πιάτα σίγουρα ναι, όπως και η φιλική συμπεριφορά και η εξυπηρέτηση.
Η ρακή τους πολύ καλή και χωρίς πονοκεφάλους. Να δοκιμάσετε τα πανσετάκια και το φιλέτο κοτόπουλο, αλλά πολύ περισσότερο θα σας αρέσουν οι σαλάτες και τα ορεκτικά τους, τα οποία είναι και υπέροχα διακοσμημένα.
Πολύ ωραίες γεύσεις και πολύ μεράκι στα πιάτα και αυτό φαίνεται.
Οι μουσικές επιλογές πολύ καλές, κυρίως ροκ και funky.
Να το επισκεφθείτε αν δε το έχετε κάνει ήδη, κάπου λίγο παραπάνω από την πλατεία αντιγονιδών, επί της Καραολή και Δημητρίου στο δεξί σου χέρι, πίσω από τη στάση του ΟΑΣΘ.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μεζεδοπωλεία - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Οκτ
26
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Επισκέφθηκαμε το Γράπα και Μεζές Κυριακή μεσημέρι και ο λόγος ήταν πως είναι λίγο πιο μακρυά από το κέντρο της πόλης, το οποίο βέβαι πάντα αγαπάμε, αλλά αυτή την φορά θέλαμε λίγο περισσότερο χαλάρωση. Πράγματι το εστιατόριο βρίσκεται στο τέλος του Ποσειδωνίο, σε ένα σχετικά ήσυχο δρομάκι και είναι αρκετά μεγάλο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Μας υποδέχθηκαν ευγενικά και φιλικά και καθήσαμε και λόγω καλού καιρού έξω. Μόλις ήρθε ο κατάλογος υπήρχαν επιλογές από κρεατικά και θαλασσινά. Παραγγείλαμε μύδια σαγανάκι, μπακαλιάρο σκορδαλιά, μελιτζάνα ψητή με γέμιση τυριών, παντάρια με σως γιαουρτιού, πατάτες και κόκκινο γλυκό κρασάκι.
Όλα ήταν πολύ καλά, αν και οι γεύσεις συνηθισμένες και χωρίς ιδιαιτερότητες.
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του μαγαζιού είναι η παιδική χαρά ακριβώς έξω από την είσοδο, όπου μπορεί κάποιος να συνδυάσει το φαγητό με την δραστηριότητα των παιδιών του.
Επίσης μέσα ο χώρος είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος ιδανικός και για εκδηλώσεις θα έλεγα.
Οι τιμές πραγματικά κάτω από τον μέσο όρο, καλή επιλογή σίγουρα για τσιπουράκι και μεζέδες.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Οκτ
20
2016
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
10-16

To Kebar Grill Restaurant έτυχε να το δω πηγαίνοντας προς την πλατεία Ευόσμου και μου έκανε εντύπωση το όνομα αλλά και η λιτή διακόσμηση.
Βασικά είναι ένα όμορφο ψητοπωλείο το οποίο ποντάρει στο κεμπάπ. Αποφάσισα λοιπόν να κάτσω μια μέρα μεσημέρι καθημερινής και να φάω για να δω τι το διαφορετικό προσφέρει.

Θα έλεγα πως τα πιάτα του είναι τα συνηθισμένα που συναντάς σε τέτοιου είδους μαγαζιά.
Αυτό όμως που είναι το δυνατό του σημείο είναι σίγουρα το κεμπάπ του οποίου είμαι λάτρης και το συγκεκριμένο κατάστημα ξέρει πολύ καλά να ψήνει αλλά και να αρωματίζει με τα διάφορα μπαχάρια και μυρωδικά.
Η γεύση πραγματικά πολύ πολύ καλή, μου άφησε θετικές εντυπώσεις και ήρθε να ανεβάσει το μαγαζί στην εκτίμησή μου, αφού κατά τα άλλα είναι ένα ωραίο ψητοπωλείο.
Σημειωτέον πως έπεσα και σε μέρα με ζωντανή μουσική, από μία παρέα καλλιτεχνών η οποία αποδείχτηκε καλή συντροφιά.